Jennie Garth alias Kelly z Beverly Hills: Manželství mi zachránila desetiměsíční pauza

Herečka Jennie Garth se v roce 2017 rozešla s manželem Davem Abramsem, jehož manželkou se stala v červenci 2015. Deset měsíců žili odděleně. Ale jim dvěma to přitom nesmírně pomohlo. Našli tak k sobě znova cestu a začali jinak. Dnes jsou opět spolu a věří, že jim odloučení vztah zachránilo.

„Oba dva jsme se museli každý sám něco naučit, a pak se vrátit a sdílet to, co nás oba posílilo a v čem jsme dospěli, což nás tak nějak jako vlákno zase spojilo dohromady. Museli jsme se rozhodně zcela rozejít. Potřebovali jsme oba dospět,“ svěřila Jennie magazínu People.

Rozchod to byl opravdu vážný, neboť oba podepsali rozvodové papíry a zahájili vyjednávání prostřednictvím advokátů. Žádost u soudu nedávno společně stáhli.

Uspěchaná svatba

Sedmačtyřicetiletá hvězda seriálu Beverly Hills 902 10 si myslí, že do manželství vletěli příliš brzy.

„Moc jsme to uspěchali, měli jsme nejprve vyřešit své osobní problémy. Možná to byla chyba a oba jsme se z toho museli poučit a dospět. Když všechno přestalo být tak zářivé a krásné a zábavné, jak to bylo zpočátku, když se věci začaly kazit a být náročné, on najednou nevěděl, co si s tím počít,“ dodala Garthová.

Herečka je vdaná potřetí. Jejími předchozími manželi byli hudebník Daniel B. Clark a herec Peter Facinelli. S druhým mužem má tři dcery, dvaadvacetiletou Luku, šestnáctiletou Lolu a dvanáctiletou Fionu.






Celkem 9 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat