Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svých patnáct minut slávy si prožila Michaela Hávová před dvěma lety, když se probojovala do finále soutěže Česká Miss. Spíš než modeling tuhle blondýnku živí hlavně péče o nové finalistky. Během našeho posledního setkání si posteskla, že je jí trošku líto, že už sama není ve světle reflektorů.

„Moc ráda se o holky starám a líbí se mi být něco jako jejich maminka, která jim radí. Pravdou ale je, že kolem holek se momentálně točí celý svět, a kdo tu pozornost nemá rád, je blázen,” upřímně uvedla Hávová na představení korunek v sídle šperkařky Jitky Kudláčkové.

Míša práci modelky nepověsila úplně na hřebík. Během filmového festivalu v Karlových Varech například šla jednu z přehlídek, ale není to její priorita. „Někdy nějakou práci přijmu. Spíš se věnuji produkci a své práci,” říká sympatická blondýnka, která si je vědoma toho, že není možné sedět na více židlích. „V posilovně jsem nebyla už asi pět měsíců, neboť s přítelem rekonstruujeme byt. Je to strašně znát. Už musím zase začít chodit do fitka,” slíbila si Michaela Hávová.

Reklama

Další články

Načítám