InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čtrnáctý ročník Blatenského fotofestivalu, to byla divočina

14. Blatenský fotofestival , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

14. Blatenský fotofestival     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

BLATNÁ – Celý víkend 14. a 15. září byl v Blatné ve znamení již tradičního fotofestivalu. Letos šlo už o 14. ročník, kterého se zúčastnilo přes 35 umělců. Fotografie byly k vidění na několika různých místech ve městě. Hlavní postavou fotofestivalu byl Pavel Baňka, podle dramaturgyně akce Kamily Berndorffové fotograf proslulý možná více v zahraničí než v Česku. Výstava snímků tohoto autora pod názvem Hledání ticha (fotografie z let 1998 – 2018) je veřejnosti přístupná v blatenském muzeu až do 11. listopadu. Festival má celých čtrnáct let stejnou podobu, tedy hlavní vystavující a tzv. otevřenou scénu, kde se prezentují fotografové, kteří nejsou tolik proslulí nebo nemají velké soubory na dané téma. Tím letošním byla Divočina. „Mám velkou radost, že stále přibývá návštěvníků z řad blatenské veřejnosti,“ uvedla Kamila Berndorffová.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace