Každý, kdo se narodil v devadesátkách a dříve, nejspíš moc dobře ví, kdo Šárka Vaňková je. Finalistka vůbec první řady SuperStar, které v roce 2004 uniklo jen o fous vítězství. Tehdy ho v soutěži ukořistila Aneta Langerová (32), pro kterou výhra znamenala rozjezd hvězdné kariéry, o níž si většina dalších vítězů následujících řad mohla nechat jen zdát.

Po skončení soutěže se Šárka nějaký čas věnovala zpěvu, a to hlavně v muzikálu. Pak se ale stáhla a nikdo o půvabné blondýnce dlouho neslyšel. Před několika lety se ukázalo, že se Šárka odstěhovala z republiky a živí se jako vizážistka a obchodní manažerka nejmenované kosmetické značky. A to stále platí. Jen s tím rozdílem, že nyní Šárka, která o profesionálním zpěvu nechtěla ani slyšet, změnila názor a rozhodla se vzkřísit kariéru zpěvačky.

„To se stalo tak nějak samo. Nehledě na to, že mě v té myšlence podporovalo i mé okolí. A tak jsem si řekla, že bych to mohla zase zkusit…,“ řekla pro eXtra.cz Šárka, proč se najednou odhodlala stát se znovu zpěvačkou se vším všudy. Na muzikálová prkna se však vrátit neplánuje. „Do muzikálu bych se vrátit nemohla z časových důvodů, protože příprava bývá náročná, a přeci jen mám Prahu na pravidelné dojíždění z ruky. Spíše si dokážu představit společenské nárazové akce,“ upřesnila bývalá finalistka Česko hledá SuperStar, která dnes žije na Slovensku s o 16 let starším přítelem. Jak ale pohledná blondýnka přiznala, k velkému pěveckému návratu ji rodina přesvědčovala už dlouho. „Moji nejbližší mě už dávno přemlouvali, abych začala zase zpívat. Jenže já jsem tvrdohlavá a potřebovala jsem prostě čas, rozhodnout se sama za sebe. Nechat to dozrát,“ prozradila pro eXtra.cz Šárka s tím, že o to větší byla radost, když se blízcí dozvěděli, že se zpěvačka chce ke své původní profesi vrátit. VIDEO: Šárka Vaňková se svým partnerem slavila první výročí na „lesním“ večírku.
Video
Video se připravuje ...

Šárka Vaňková se svým partnerem slavila první výročí na „lesním“ večírku. Jan Jedlička

Fotogalerie
45 fotografií