Ondřej Němec
16. září 2019 • 21:23

Vémola na tréninku cedil krev. Ostrý sparing si vyžádal chirurgický zákrok

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Těžko na cvičišti… Karlos Vémola se při přípravě na zápas se slovenským rivalem Attilou Véghem rozhodně nešetří. Během pondělního tréninku mu dokonce sparing partner roztrhl obočí. Český Terminátor musel vyhledat chirurga, který jizvu sešil několika stehy. „Udělal jsem chybu při sparingu, za kterou jsem zaplatil,“ přiznává čtyřiatřicetiletý bijec.



Český Terminátor Karlos Vémola v pondělí zažil opravdu ostrý trénink, ze kterého odešel s jizvou nad pravým okem. „Tohle je proste život fightera. Trénuju tvrdě, na max,“ vyjádřil se exkluzivně pro iSport.cz Vémola. „Udělal jsem chybu při sparingu, za kterou jsem zaplatil. Ale proto tak tvrdě spáruju, abych tu chybu v zápase neudělal. A neudělám!“ slibuje rázně populární český bojovník, kterého 9. listopadu čeká bitva v pražské O2 areně se slovenským velikánem bojové scény Attilou Véghem.

„Vypiluju to k naprosté dokonalosti, dám do toho úplně všechno. A zvítězím!“ říká rázně Terminátor. „Teď mě došili, ráno hned trénink. Nezastavujeme, jedeme dál. Jen další malá překážka na mé cestě. Co mě nezničí, to mě posílí. Jedno je jisté, zvítězím!“ dodává odhodlaně hvězda organizace Oktagon MMA.

Tržná rána nad pravým okem však není tak závažné zranění. Nad Vémolovým zdravotním stavem visí jiný otazník. Nedávno totiž ve svém videoblogu prozradil, že má natržený sval v ramenním kloubu.

Jeho lékař navíc uvedl, že je padesátiprocentní možnost, že se sval během tréninků utrhne úplně, a proto by se měl bojovník z Olomouce šetřit. To ale nepřichází v úvahu! Vémola chce duel s Véghem víc než cokoliv jiného, a tak bude dál dřít. Chce totiž všem dokázat, že je králem československého MMA. 

Podobná situace nastala i před dvěma roky před zápasem s Petrem „Pínem“ Ondrušem, Vémola dokonce musel několik týdnů před soubojem na operaci krční páteře. Duel se ale uskutečnil a ze střetu Ondruš kontra Vémola byla největší bitva v kleci, jaká se do té doby uskutečnila. 

Lístky na Zápas století: Végh vs. Vémola zde >>>

Nabroušený Vémola: Teď musím porazit Végha, přes Peštu cesta do UFC nevede
Video se připravuje ...

Vémola: Každý ví, co udělám, ale stejně mě nikdo nedokáže zastavit
Video se připravuje ...

Sport Speciál Fight k zápasu Végh vs. Vémola objednávejte na iKiosek.cz ZDE>>>

14. října vychází Sport speciál FIGHT 14. října vychází Sport speciál FIGHTFoto iSport

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud