ACS: Impeachment: Seriál přiblíží sexuální skandál Billa Clintona

ACS: Impeachment: Seriál přiblíží sexuální skandál Billa Clintona | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
American Crime Story představí nejznámější prezidentskou aféru v historii USA.

Oceňovaná antologie American Crime Story (ACS) se po kontroverzním soudním procesu O.J. Simpsona a vraždě módního návrháře Gianni Versaceho vrhne na sexuální skandál bývalého prezidenta USA Billa Clintona. Za svou televizní historii série ACS proměnila 16 z celkových 41 nominací na cenu Emmy. Třetí série opět dodrží dvouletý odstup, který začal mezi první řadou z roku 2016 a druhou z 2018. Již nyní stanice FX oznámila datum premiéry, které se uskuteční 27. 9. 2020. Produkce začne v únoru.

The Crown: Gillian Anderson ztvární první britskou premiérku
 

Kdo ztvární Billa Clintona zatím není známo, avšak představitelka Monicy Lewinsky, která coby stážistka v Bílém domě měla s Clintonem aféru, už obsazena byla. Postavu Lewinaky ztvární 26letá Beanie Feldstein, kterou jste mohli vidět v loňském dramatu Lady Bird anebo v letošní komedii Šprtky to chtěj taky, nad kterou se kritici rozplývali (97% pozitivních recenzí na Rotten Tomatoes).

V dalších rolích se představí Sarah Paulson, která si zahrála již v první sezóně ACS, a Annaleigh Ashford, jež vystupovala v druhé řadě. Scenáristka Sarah Burgess (Purity) zadaptuje knihu Jeffreyho Toobina A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President. Výkonnými producenty jsou Ryan Murphy, Nina Jacobson, Brad Simpson, Brad Falchuk a Sarah Paulson. Třetí sezóna nabídne 10 epizod. O dalších informacích vás budeme průběžně informovat.

Zdroj: Collider, Wikipedia 1, 2

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu