Štaidl vyvedl novou partnerku: Janeček z ní byl jako v transu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Štaidl vyvedl novou partnerku: Janeček z ní byl jako v transu!

Také František Janeček se choval ke Štaidlově přítelkyni velmi vstřícně.
Také František Janeček se choval ke Štaidlově přítelkyni velmi vstřícně. (Foto Aha! - M. Hykl, D. Kundrát, M. Protivanský)

Na premiéře muzikálu Čarodějka se to známými tvářemi jen hemžilo. Nenechal si ji ujít ani muzikant Ladislav Štaidl (74). A překvapivě nepřišel sám! Na akci ho doprovodila nová láska Yvonka. Ta učarovala nečekaně i samotnému Františkovi Janečkovi.

Ladislav Štaidl si zažil v uplynulém roce nepříjemný rozchod. Po sedmnácti letech ho opustila zdravotní sestřička Míša Novotná. Od té doby byl sám. Naštěstí život osamělého starého mládence neprožíval bývalý lamač ženských srdcí příliš dlouho. Na premiéře mu totiž dělala společnost usměvavá blondýnka, kterou už prý stačil představit i synovi Arturovi, jehož má se zesnulou zpěvačkou Ivetou Bartošovou. Fotografovi Blesku pak podle webu Expres.cz skutečně potvrdil, že se jedná o novou partnerku.

I když ve společnosti byla Yvonka s Ladislavem poprvé, evidentní prý bylo, že jsou už dlouho sehraná dvojka. Podle Blesku je Štaidlova nová přítelkyně lékařka a pracuje na urologii ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze na Karlově náměstí.

Z nové Štaidlovy lásky byl nadšený i František Janeček, který dle citovaného webu Yvonce na akci málem ulíbal ruku. Štadla s partnerkou  pak měl v pozdních nočních hodinách odvézt z večírku syn Artur.

Na rozhovor s Ladislavem Štaidlem, který promluvil o vztahu se synem Arturem, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
babapsi
17. 9. 2019 • 22:15

vypadají hrozně,v autě jsou velice společensky unavení,nová partnerka je šílený zjev...Ivetě dejte pokoj, zažila si své, štaidl jí fyzicky napadal !

vt456
17. 9. 2019 • 13:21

Holúbkom samozrejme všetci blahoželáme a želáme veľa spoločného šťastia.

Mistrovi osobitne, želáme tentoraz duševnú konzistenciu, aby svoju novú milú najprv nevzal niekam „udělat si děťátko“, aby ju v zápätí nútil k neskorému abortu.

O naháňaní po dome s pištoľou v ruke nehovoriac ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.