Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Návštěvou akce Beauty Day můžete podpořit českobudějovické Autis Centrum

PR článek

V pátek 4. října mohou ženy navštívit akci s názvem Beauty Day, kterou pořádají Fashionlovers – Petra Beerová a Klára Klimentová v restauraci Beseda Třeboň.

Vizí a posláním Fashionlovers je zvednutí sebevědomí každé ženě v každém věku. Pomůžou vám najít svůj vlastní osobitý styl a rozzářit vaši krásu. Každá žena má mít možnost udělat si čas sama pro sebe, zajít s kamarádkou do kina, do divadla a nebo právě na akci Beauty Day. Zde se dozvíte módní trendy, zjistíte co děláte špatně, naučíte se kombinovat oblečení a být trendy, a tím si zvednete sebevědomí. A jak jistě víte, spokojená žena znamená spokojená rodina.

Nejenže pomáhají ženám, aby se cítily být krásné, ale rozhodly se pomoc českobudějovickému Autis Centru. Náplní této nestátní neziskové organizace je pomoc s péčí rodinám dětí s autismem a aspergerovým syndromem. Fashionlovers se rozhodly nafotit spolu s hráči VK Jihostroj charitativní kalendář, který právě na této akci pokřtí. A tak každý může koupí tohoto kalendáře podpořit Autis Centrum.

Soutěž o proměnu vizáže 

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může vyhrát jedna dáma kompletní proměnu vizáže. Stačí jen do 24. září správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Správně odpověděla Zdenka Soukupová! Gratuluju!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Štítky soutěž, Autis centrum, Fashionlovers, vizáž, proměna, Třeboň

Návštěvou akce Beauty Day můžete podpořit českobudějovické Autis Centrum  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.