InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Přednášky Cally se přesunuly na úterý, aktuální bude o perle jihočeské přírody

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Na úterý byly od září přesunuty besedy, které v českobudějovickém klubu Horká vana pořádá Calla – Sdružení pro záchranu prostředí. Cyklus se tak nově jmenuje Zelené úterky. První poprázdninová beseda nese název Vrbenské rybníky – perla jihočeské přírody a koná se 17. září od 18 hodin. „Hlavní host, ornitolog a vedoucí českobudějovického pracoviště AOPK ČR Jiří Bureš, bude vyprávět nejen o významu této unikátní lokality pro ochranu přírody, ale také o chystaném a diskutovaném odbahnění rybníků Domin a Bažina,“ upřesnil Jiří Řehounek z Cally. Beseda odpoví na otázky, čím si Vrbenské rybníky vysloužily pověst jedné z nejzajímavějších mokřadních lokalit v republice, jaké jsou zdejší největší unikáty, proč je třeba rybníky odbahnit a zda to nepoškodí vzácnou přírodu.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace