Nezvaní hosté si dveře ve škole otvírali hasicím přístrojem. Ředitelka ji uzavřela, tady je její vyjádření
Ilustrační foto. Zdroj: www.krasnalipa.cz
Děčín

Krásná Lípa - Školu v Krásné Lípě o víkendu navštívili nezvaní návštěvníci, kteří si otvírali dveře do tříd a kabinetů hasicím přístrojem. Škole způsobili velkou škodu.

Podle slov ředitelky to u tříd vypadalo, jako po výbuchu. Rozhodla proto, že školu na dva dny uzavře. Její vyjádření zveřejnilo na webu město Krásná Lípa.

Takto se k věci vyjádřila ředitelka školy:

Vážení rodiče,

tento víkend „navštívili“ naši školu neznámí hosté, kteří si otevírali dveře do tříd a kabinetů hasicím přístrojem. Ze školy si odnesli věci asi v jedné igelitce, ale způsobili škole velkou škodu, u dveří jednotlivých tříd to vypadalo, jak po výbuchu. Vyhodnotili jsme, že takové prostředí není pro vaše děti – žáky naší školy bezpečné, proto jsem rozhodla z technických důvodů školu na dva dny uzavřít. Chtěla bych vám poděkovat za pochopení a zejména bych touto cestou chtěla poděkovat rodičům, kteří škole nabídli okamžitou pomoc. Moc si toho vážím.

Musím ale současně napsat, že mne odpoledne dost zasáhla informace, kdy mi volali z televize Nova, že dostali oznámení od jedné maminky žáka z naší školy, že se ve škole neučí, protože byla vykradena a ředitelka napsala, že je to z technických důvodů. Horší jednání si v takové situaci ani neumím představit.

Ivana Preyová, ředitelka školy

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru