Nejlepší útok světa? V Liverpoolu. Prý...

Nejlepší útok světa? V Liverpoolu. Prý...

Ofenzivní trio Liverpoolu ve složení Sadio Mané, Mohamed Salah a Robert Firmino děsí soupeře nejen v Premier League. Podle bývalého forvarda Reds Stana Collymora je tento útok dokonce nejlepším na celé planetě.

Manažer Jürgen Klopp dal dohromady tři špičkové borce, kteří si náramně sedli. I díky tomu mohl celek z města Beatles v loňské sezoně slavit triumf v Lize mistrů a na domácí scéně bojoval o titul s Manchesterem City až do samotného závěru ligy.

„O víkendu jsem se byl podívat na Anfield Road na duel s Newcastlem. A po změně stran jsem skoro nemohl uvěřit tomu, co vše ti kluci dovedou. Věděl jsem, jak dobří jsou, ale je na nich i něco jiného. Vše provádí v ohromné rychlosti a obrovské kvalitě,“ chválil výkon útočné letky Collymore.

Dle jeho názoru tak Liverpool disponuje kvalitnějším útokem než třeba Barcelona, PSG nebo Manchester City.

„Nikdo mi nevymluví, že jde o nejlepší útok planety. A navíc máme perfektně obsazené i další posty. Výborně hraje Gigi Wijnaldum a obrovský hlad po fotbale má i James Milner. Pokud nastolené tempo a formu udrží, budou se znovu rvát o titul. Zatím to vypadá, že mají klid a pohodu, což je zásadní,“ dodal Collymore.