Karel své fanoušky na sociální síti potěšil v úterý večer další zprávou a pravděpodobně i aktuální fotografií. „Právě si pročítám vaše další překrásné vzkazy a přání a mám z nich ohromnou radost. Díky vám,“ vzkázal na facebooku Mistr.

Na přiloženém snímku sedí přitom u počítače a podle brýlí na nose je vidět, že si pročítá, co mu jeho příznivci píšou. Jistě ale nepřečetl všechno, jelikož to snad ani není v lidských silách. Celé Česko mu totiž přeje jen jediné – hlavně zdraví!

Jak na tom je?

Před necelým týdnem Karel Gott světu oznámil, že trpí akutní leukemií a poprosil o podporu a pochopení. V sobotu večer se pak vystrašeným fanouškům ozval poprvé od té doby a zveřejnil snímek polibku s Ivankou. „Sdílím s vámi moji dnešní infuzi,“ uvedl tehdy vtipně.

Tento týden se ale začalo šuškat, že jeho stav se zhoršil. Kvůli strachu z infekce totiž odřekl akci v rámci organizace Helppes, s níž přitom léta spolupracoval. Zrušit měl i návštěvy na Bertramce. „Měli jsme se vidět teď o víkendu, ale bohužel mi volala Ivanka, že to nejde, protože je Karlovi špatně,“ svěřil Blesku muzikant Pavel Větrovec (70). Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

VIDEO: Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou.

Video
Video se připravuje ...

Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou. David Turek

Fotogalerie
93 fotografií