VÝSTAVA: Tvoří celá škola. Svoji práci ukazují i školník či ekonomka
ZUŠ Moskevská v Mostě zve na právě probíhající unikátní výstavní akci v prostorách samotné ZUŠ
Most

Most - ZUŠ Moskevská v Mostě zve na právě probíhající unikátní výstavní akci v prostorách samotné ZUŠ. Celá akce navazuje na tradici učitelských výstav, kdy je pro tentokrát široká spolupráce napříč všemi zaměstnanci školy, tzn. že se zde prezentují nejen učitelé specializovaných oborů (výtvarný a dramatický), ale i pan školník či paní ekonomka.

Celá výstava maximálně prezentuje odbornost všech pedagogů ve svých uměleckých disciplínách, které vyučují, na velmi vysoké úrovni.

Výstava bude ukončena dernisáží 25. září 2019 v 17,00 h. Na dernisáži tanečně vystoupí Jana Volrábová, učitelka tanečního oboru a vystoupí kvintet pod vedením Terezy Liškové, učitelky literárně-dramatického oboru.

ZUŠ Moskevská je umělecká škola, se zaměřením na výtvarnou výchovu a dramatický a taneční obor. Nábory jsou až do konce měsíce září.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru