Veletrhy kosmetiky, kadeřnictví, nehtového designu a zdravého životního stylu Vám nabídnou dokonalou péči a výběr toho nej přesně pro Vás. A díky veletržním slevám navíc ušetříte.

Organizátoři pro Vás přichystali kadeřnickou show Tomáše Arsova. Poprvé uvidíte makeupovou hvězdnou show s něžnou kráskou Monikou Bagárovou. Nebudou chybět módní přehlídky s vítězkami a finalistkami soutěží krásy a rozhodně se můžete těšit na představení novinek z mnoha beauty oborů. INTERBEAUTY PRAGUE nabídne to nejlepší z nehtového designu, kadeřnictví a kosmetiky. WORLD OF BEAUTY & SPA je zaměřen zejména na modelaci postavy, anti-aging, dermatokosmetiku, wellness, relaxaci, manikúru, pedikúru a zdravý životní styl.

Těší se na vás více než 350 vystavovatelů, nabízejících přes 500 zastoupených značek, a to na výstavní ploše 15 400 m2. Pořadatelem veletrhů je společnost ABF.

Velkou výhodou je fakt, že si zde můžete téměř vše prohlédnout na vlastní oči, vyzkoušet na svém těle a zjistit tak, co bude vyhovovat, slušet či vonět právě Vám. Špičkoví vizážisté z Make-up Institute Prague budou bezplatně líčit v krásném Make-up pointu. Připraveny jsou také zkrášlovací procedury za výhodné ceny. Toužíte vyzkoušet si například prodlužování řas, trvalou depilaci, omlazování pleti mnoha různými způsoby, ale dosud jste nenašla odvahu nebo čas? Tady si vyberete mezi konkurencí na jednom místě pro sebe to pravé ořechové.

Profesionální soutěže zde mají taktéž své nezastupitelné místo. Na podzimních veletrzích proběhne divácky velmi atraktivní týmová soutěž Top Image Look ve složení vizážista, kadeřník a nehtový designer. Na své si přijdou i milovnice nehtíků během celosvětového mistrovství v nail designu NailPro Czech. Důležitou soutěží je Make-up Mistrovství ČR v líčení s nominací na mezinárodní mistrovství Beauty Make-up Award 2020 na Beauty Düsseldorf. Své místo na slunci má také Beauty Foot Cup Czech, tedy Mistrovství ČR profesionálních pedikérů. Hodno obdivu je i Mezinárodní mistrovství v kreativním prodlužování řas Lash Design či tradiční profi soutěž v nail artu a nehtovém designu Czech Nail Cup.

Dvoudenní program v PVA EXPO PRAHA Letňany bude opravdu rozmanitý. Pokud se zajímáte o beauty novinky, rádi o sebe pečujete nebo podnikáte v oboru, termín 27. a 28. září 2019 by neměl ve vašem diáři chybět. Více informací na www.veletrhkosmetiky.cz.