25. konference žárového zinkování 2019. Každoroční akce o novinkách v oboru

Pivovar Budějovický Budvar, n. p. Pivovar Budějovický Budvar, n. p.

Nejen novinky z oblasti žárového zinkování, ale také příběh budějovického piva a seznámení se s fungováním jaderné elektrárny a jejími hlavními zařízeními, to jsou hlavní body programu letošní 25. konference žárového zinkování. Ta se koná ve dnech 2. až 4. října. Místem konání konference budou České Budějovice, konkrétně pak Clarion Congress Hotel České Budějovice****, pivovar Budějovický Budvar, n. p., restaurace Masné krámy a Infocentrum Jaderné elektrárny Temelín.

Organizátor akce, Asociace českých a slovenských zinkoven, z. s., se vždy snaží (současně se zajímavým programem) najít také zajímavou lokalitu místa konání. S tou jí letos vydatně pomohl generální partner konference, společnost COTTEX Trade s. r. o., se sídlem v Českých Budějovicích a s provozovnou v Soběslavi (www.cottex.eu). Firma se zaměřuje na recyklaci zinku a kovového šrotu. Partnerem společenského večera pak bude společnost WIEHART GmbH (www.wiehart.com) – významný výrobce oxidu zinečnatého.

Věříme, že vás zaujme jak odborný program konference, tak i program doprovodný, a že se všichni setkáme na 25. konferenci žárového zinkování v Českých Budějovicích! Více informací o programu akce najdete na www.acsz.cz.