Rozbor psychiatra Cimického: CO GOTT VZKAZUJE TĚMITO FOTKAMI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rozbor psychiatra Cimického: CO GOTT VZKAZUJE TĚMITO FOTKAMI

Karel Gott vzkázal fanouškům, že je doma a v pořádku
Karel Gott vzkázal fanouškům, že je doma a v pořádku (Foto Facebook.com)

Pravidelně se hlásí svým fanouškům! Ač se Karel Gott (80) pere s akutní leukemií a není mu dobře, nechce se skrývat před zraky veřejnosti. A tak se nechal znovu svou manželkou Ivanou (43) vyfotit. Podle psychiatra Jana Cimického (71) to může být záměr.

Během jednoho týdne, kdy Slavík veřejně potvrdil, že se mu v ještě agresivnější formě vrátila rakovina, zveřejnil na svých sociálních sítích celkem tři snímky. V prvním popsal, jak bojuje se zákeřnou chorbou a v dalších dvou děkuje lidem za podporu. „On tím vlastně dává najevo, že je pořád se svými příznivci, že je i přes těžkou nemoc neopouští!“ prohlásil doktor Cimický. „Je to z jeho strany velmi obdivuhodné,“ zdůraznil.

Podle známého psychiatra se Karel rozhodl lidem dokázat, že se s leukemií pere jako lev. „Ukazuje svůj statečný boj s nemocí. Neskrývá se za zdmi domu, aby ho nikdo neviděl. Smekám před ním. Musí to být obrovský zápřah pro jeho psychiku,“ dodal Cimický.

Fotka číslo 1
datum zveřejnění: 12. září 2019
SLAVÍKŮV POPISEK: „Před 4 lety jsem pro agresivní nádor podstoupil velmi intenzivní léčbu, která vedla k jeho úplnému vymizení. Zhruba před rokem a půl se u mě objevila porucha krvetvorby v podobě myelodysplastického syndromu. Přes několik druhů léčby přešlo bohužel toto onemocnění v uplynulých měsících v akutní leukemii. Podstupuji ambulantní léčbu a dojíždím do nemocnice na kontroly, v rámci kterých lékaři sledují můj celkový zdravotní stav.“
KOMENTÁŘ JANA CIMICKÉHO: „Ten snímek ukazuje, jakým způsobem nabírá energii. Kde a s kým je mu dobře.“

Fotka číslo 2
datum zveřejění: sobota 14. září 2019
SLAVÍKŮV POPISEK: „Moji milí, přečetl jsem si všechny vaše krásné vzkazy a přání a moc vám děkuji za vaši obrovskou podporu. Velmi si toho vážím! A sdílím s vámi moji dnešní infuzi.“
KOMENTÁŘ JANA CIMICKÉHO: „Tímto snímkem ukazuje na důležitost své ženy v jeho životě i v boji s nemocí!“

Fotka číslo 3
datum zveřejění: úterý 17. září 2019
SLAVÍKŮV POPISEK: „Právě si pročítám vaše další překrásné vzkazy a přání a mám z nich ohromnou radost. Díky vám.“
KOMENTÁŘ JANA CIMICKÉHO: „Svým příznivcům ukazuje: Jsem tu stále s vámi a pro vás.“



Petra Kvitová poslala Karlu Gottovi vzkaz:



Přečtěte si
aveneta
19. 9. 2019 • 09:05

Přeji Gottovi aby to zvládnul a ještě si užil života...jeho priorita proč bojovat by mělo být postavit své dcerky do života nikoliv podium.
Jeho výkon je logicky v jiném levlu než kdysi....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.