Úlet zaláskovaného Sámera: Blond, James Blond ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Úlet zaláskovaného Sámera: Blond, James Blond ...

Sámer Issa s přítelkyní
Sámer Issa s přítelkyní (CNC_Pavel Machan)

Zpěvák a tanečník Sámer Issa (34) je známý tím, že umí pořádně šokovat. Naposledy se mu to podařilo, když se po boku nové partnerky Pavly ukázal s blonďatými vlasy. Změna k lepšímu to však není…

„Všechno s ní je jiné. Je to láska. S Pavlou jsme rok, kdy jsem ji potkal na svých narozeninách. A za tu dobu upřímně není den, kdy bychom nebyli spolu v kontaktu… Je to první ženská, co mě hází do latě, ani nemám pocit, že by mě nějak omezovala, ba naopak, díky ní chci být lepším člověkem a konečně si před ní nemusím na nic hrát. Takže když se zamyslím, je to první ženská, se kterou si umím představit rodinu, tedy miminko,“ prozradil extra.cz Sámer Issa, který zvolil nový střih a barvu vlasů. Blond barva jde spíše do žlutého odstínu a z atraktivního zpěváka se stala trochu bizarní postavička.

 Padlá hvězda nebo ještě SuperStar Sámer Issa?! 34. narozeniny takhle dopadly! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sadia
19. 9. 2019 • 15:21

"miláčkova 1"lip bych to nenapsala.A to jsem mu v Super Star tak fandila. Ted je z nej troska, která propadla fetu a alkoholu.

bonicek
19. 9. 2019 • 14:53

Kdysi si ho pamatuji jako docela hezkého, usměvavého, milého kluka. Pak se nechal oblbnout pozlátkem showbusinessu a kur.vičkami, kterému nadbíhali kde mohly na jeho ještě nevinou tvář...On je ukázka promrhaného talentu. Co s člověkem udělá moc sexu, moc alkoholu, moc drogy...Ty vlasy to už bez komentáře. Vypadá jako vyžilá smažka upřímně na té fotce. Ta jeho slečna jako z bordelu vytažená...Jeho rodiče na něj musí být pyšní. Tohle asi tenkrát neplánovali.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.