Sklovská v šoku: Lékařská vyšetření odkryla krutou pravdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Sklovská v šoku: Lékařská vyšetření odkryla krutou pravdu!

Sisa Sklovská
Sisa Sklovská (DANIEL CERNOVSKY PAVEL MACHAN RINGIER AXEL SPTINGER / Blesk)

Slovenská zpěvačka Sisa Sklovská (51) má za sebou další operaci. Na doporučení přátel podstoupila vyšetření, která nedopadla dle jejich představ. V Roosveltově nemocnici v Banské Bystrici jí zjistili problém se zubem a byl nutný chirurgický zákrok.

„Byla jsem v Roosveltově nemocnici v Banské Bystrici na různých vyšetřeních. Šlo o takovou mou osobní STK, protože už déle mi kamarádi lékaři říkali, abych nepodceňovala zdravotní stav. A dobře, že jsem je poslechla. Výsledek mě věru překvapil, ale nevykolejil,“ svěřila se muzikálová pěvkyně dle webu ŠARM.

"Na vyšetření mi zjistili problém se zubem. Testy odhalily, že je to dost akutní a je třeba chirurgicky zasáhnout. Okamžitě jsme se proto dohodli, kdy půjdu na operaci. Pokud bych to neřešila, hrozily by mi v budoucnu vážné zdravotní komplikace, a ty rozhodně nikdo nechce. Problémy se zuby mohou být pestré a mohou stát za dalšími zdravotními potížemi,“ svěřila se Sklovská. Operace na doporučení primáře Rastislava Slavíka z maxilofaciální chirurgie proběhla v Bratislavě.

"Operace proběhla v lokální anestezii, a přesto, že šlo o nepříjemný zákrok, už se cítím podstatně lépe. Beru antibiotika, trošku mě to místo v ústech ještě pobolívá, ale jsem ráda, že mám po tom a mohu se opět věnovat svým pracovním projektům, řekla zpěvačka a apelovala na všechny, aby své zdraví nepodceňovali. "Opravdu doporučuji lidem, aby preventivní prohlídky nezanedbávali, a když mají pocit, že něco není s jejich zdravím v pořádku, aby šli za svým lékařem,“ vybízela zpěvačka.

Pro Sklovskou to byl další zákrok za posledních pár let. V roce 2008 po dovolené v Římě nastoupila do nemocnice. Zpěvačka podstoupila dvojnásobnou plastiku nohou. „Diagnostikovali mi haluxy, které mi tlačili na klenbu nohou, ale nechtěla jsem si dát sekat kosti. Existuje však metoda takzvané plastiky nohou, kterou jsem podstoupila,“ svěřila tehdy Sklovská Novému Času.

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti?

Video se připravuje ...




Přečtěte si
rydlo
19. 9. 2019 • 20:35

To je tedy událost roku! To hned tak každý nezažije, že potřebuje zákrok zubaře, tak se to musí ihned hlásit do bulváru. To kdyby se nikdo nedozvěděl, že Sklovská byla u zubaře, půl rebubliky by mělo bezesné noci!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.