Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen dokonalý kostým, ale i maska. Takhle se bude objevovat na divadelním jevišti v novém muzikálu Tarzan Marian Vojtko (51). Zpěvák ztvární roli Kerchaka a pod dokonalým převlekem ho pozná opravdu jen málokdo.

„Práce maskérů a kostymérů ze mě udělaly úplně jiného člověka, respektive gorilu,“ svěřil se Marian, který se spolu s kolegy již od léta připravuje na novou divadelní roli. A rozhodně nebude jediný, kdo se předvede v dokonalém kostýmu.

V hit muzikálu, který má premiéru 3. října, se objeví celkem asi 250 zbrusu nových kostýmů. Vedle opičích převleků diváci uvidí i kostýmy masožravých květin. Nedílnou součástí budou i speciální paruky, masky a líčení. „Kostýmy byly velmi náročné na výrobu. Herci se v nich musí dobře cítit a zároveň dobře pohybovat,“ vysvětluje autor kostýmů Roman Šolc s tím, že jen na výrobu opičích kostýmů, v jednom z nichž se objeví i Vojtko, padlo 450 kilogramů lycry dovezené z Itálie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám