hledat

Tags:

Ca$hanova Bulhar a Asap Jarda vyvezou své značky Dvojlitrboyzz a Opak Dissu a společně projedou republiku

Sdílej

Dvě uskupení, která se na scéně svojí tvorbou lehce vymykají, vyrážejí na turné. Opak Dissu a Dvojlitrboyzz navštíví v rámci šňůry, jež potrvá od 21.9. do konce listopadu, devět měst republiky. Zástupci obou značek představí na turné „Sky Is The Limit 2019“ svou aktuální tvorbu. Ve vybraných městech vystoupí společně se svými hosty. Jägermeisterem podporované mejdany v klubech doplní sety spřátelených DJs.

Dvojlitrboyzz aka Ca$hanova Bulhar, Icy L, Niky Lauda, DJ Klebold, Ggunja, Illja je skupina MCs, DJs a producentů ze všech koutů republiky, která se sešla v Praze. Zde začali společně tvořit osobitý trapový zvuk, který podle jejich slov na tuzemské scéně do té doby chyběl. Dvojlitrboyzz lze spíše než label nazvat kolektivem hudebních producentů a především rodinou. 

Label Opak Dissu tvoří členové Asap Jarda, Don Chain, Blueraykoranthug, Yong Lvíše a DJ Casablanka. Ti se rozhodli jít opačným směrem než všichni ostatní a představují rap přesně opačně, než tomu velí klasické americké klišé, že hip hop je styl naleštěných limuzín, drahých domů a luxusu. Své posluchače berou na výlet na venkov či maloměsto. Jejich koncerty však provází nabitá energie a nejinak to bude na plánovaném turné. V roce 2016 vydali mixtape „Opak Dissu Tape“, kterým se pořádně uvedli na domácí mapě a svého času byli  nominováni i na Anděla.

Vstupenky na koncerty lze kupovat v předprodeji v síti Goout nebo přímo v klubech.

Zastávky turné:

21.9. – Plzeň – klub Bílej medvěd

27.9. – Olomouc – Dream Club

12.10. – Liberec – Bunkr Club

18.10. – Opava – Tara Střelnice

26.10. – Brno – Kabinet Múz

8.11. – Telč – Mexx Club

16.11. – Příbram – Music Club Šachta

23.11. – České Budějovice – Komiks Club

30.11. – Praha – Fuchs2

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1