Přišlo to absolutně nečekaně. Jediná dcera herečky Jiřiny Bohdalové (88) se koncem srpna probudila s tak vysokou horečkou, že raději ihned jela za doktorem.

Léky do žíly

„Ano, nemoc přišla absolutně nečekaně. Ze dne na den jsem měla 39,2 a musela jsem rychle do nemocnice,“ popsala herečka Blesku. Odtamtud ale už jen tak neodjela – okamžitě jí začali podávat nitrožilně antibiotika. „Někde něco chytla. Nevím, jak se to jmenuje...,“ komentovala to tehdy trošku vyhýbavě její ustaraná máma Jiřina. Po pár týdnech se naštěstí vše vrátilo do normálu. I když kila Simoně nemoc evidentně nějaká vzala...

„Jsem ráda, že jsem zase v plné síle a mohla jsem se vrátit do divadla. Hrát i tak náročné představení, jako je Shirley Valentine, kde jsem tři hodiny na jevišti. Naštěstí je všechno pryč a cítím se vážně skvěle,“ tvrdila včera Blesku Stašová na charitativní Akci cihla na pražských Příkopech.

Milion cihel

Nikdo by se na ni nezlobil, kdyby ji po 15 letech vynechala. Pro herečku to ale není jen práce. Se všemi mentálně postiženými se zná jménem, osobně se jim věnuje. „Je to pro mě důležitý projekt. Upřímně hodně si promýšlím, kam podepíšu své jméno. Jsem šťastná, že z takhle malé cihličky se stala takováhle velká akce a vybralo se přes milion korun,“ pochvalovala si Simona.

Díky za záskok

„Jsem vděčná hlavně Zuzaně Slavíkové, že stihla za velmi krátkou dobu naskočit do takhle náročné role,“ vysekla Stašová ještě poklonu své kolegyni, která za ni na Letních shakespearovských slavnostech zaskakovala.

VIDEO: Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět!

Video
Video se připravuje ...

Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií