Plavovlasá modelka s nejdelšíma a nejkrásnějšíma nohama na světě (dokonce je má zapsané i v Guinessově knize rekordů) Adriana Sklenaříková se před rokem konečně dočkala a svému manželovi porodila vymodlené dítě. Tehdy se čtyři roky před padesátkou a po několika potratech stala půvabná Adriana šťastnou prvorodičkou, pro níž se stalo mateřství novým smyslem života.

Svou rozkošnou dcerku na instagramu příliš neukazuje, zatím se dostaly na veřejnost pouze snímky, které byly pořízeny během oficiálního focení do francouzských plátků Paris Match a Télé Star. Až nyní ukázal celému světu svou rodinu Adrianin manžel, vlivný milionář arménského původu Aram Ohanian.

Z předchozího manželství má už jednoho dospělého syna, který na rodinném snímku taktéž zapózoval, a hrdý otec fotku opatřil stručným, ale výstižným komentářem „arménský klan“ s odkazem na své exotické kořeny. „Plus slovanská kráska,“ upozornila ho v komentářích jedna dáma.

Jak je vidět, od posledního oficiálního photo shootu se malá Nina dost změnila. „Nina se tak podobá Aramovi, až mám pocit, že mám doma miniaturu svého muže,“ rozplývala se před nějakým časem Sklenaříková. A i když je na snímku otci podobný spíše syn nežli jeho maličká dcera, člověk musí uznat, že Nina, kterou Adriana na instagramu nazývá svým „nejoblíbenějším člověkem na světě“, roste do krásy. Už teď má husté tmavé vlásky a rozkošně rošťácký výraz!

Sklenaříková se mimochodem nijak netajila skutečností, že pro ni bylo zprvu dost těžké najít ideální balanc mezi rolí matky a rolí manželky. „V konečném důsledku si ale myslím, že nás to s Aramem ještě více sblížilo. Vždycky mezi námi byla dokonalá harmonie, takže nyní je mezi námi třemi. Vždycky jsem zastávala názor, že dítě by mělo být symbolem lásky, kterou cítím ke svému manželovi,“ nechala se slyšet topmodelka, která se podle svých vlastních slov dalšímu těhotenství rozhodně nebrání. Ba naopak!

VIDEO: Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi!

Video
Video se připravuje ...

Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi! Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
66 fotografií