Šíp.deník.cz

Sexbombou už být nechce? Markéta Konvičková po boji s nádorem mění život!

Markéta Konvičková se před nedávnem přiznala k boji s vážnou chorobou. Útoky na Instagramu nabraly takové obrátky, že šla zpěvačka raději s pravdou ven! Paradoxně měla ale zdrcující diagnóza i pozitivní stránku, Markéta prý naprosto přehodnotila svůj život!

1 / 11
Markéta Konvičková

Konvičková několik měsíců musela snášet útoky na svou osobu. Fanoušci řešili její oteklý obličej a vymýšleli různé teorie. Zpěvačka si vyslechla obvinění z alkoholismu či aplikace botoxu, potom ale řekla dost!

"Abych uvedla ten váš botox na pravou míru, před půl rokem jsem začala otékat a začaly mi padat vlasy. Splašily se mi hormony a lékaři mi následně objevili mi vzácný druh nádoru. Dávám se po operaci dohromady, vlasy už ale nezachráním!" odhalila Markéta svoje tajemství.

Zpěvačka dlouho nechtěla přiznat veřejně s čím se potýká, jenže její vzhled vše odkryl a ona už dál nechtěla zapírat. Ze začátku tvrdila, že se kvalita jejich vlasů zhoršila kvůli stresu a špatné stravě, realita byla ale mnohem krutější!

Markéta má za sebou nepříjemné období.

Markéta KonvičkováZdroj: profimedia

Markétě objevili velice vzácný nádor, takzvaný karcinoid, který se vyskytuje zhruba u jednoho ze sta tisíc pacientů! I když už byl odstraněný, mohl zaset buňky i do jiných orgánů, což se naštěstí nakonec nepotvrdilo!

Zpěvačka zažila chvíle hrůzy, když čekala na verdikt od lékařů. Nemoc si ale vyžádala své oběti, i když se Markétě podařilo ji zdolat! Oteklý obličej je výsledkem náročné léčby, to by se mělo ale v příštích měsících upravit.

Hroší je stav vlasů Konvičkové, musela si je nechat zahustit a prodloužit, z její krásné dlouhé kštice příliš nezbylo. A podle posledních fotek to vypadá, že si pomalu zvyká na paruky!

Markéta už své vlasy skrývá pod parukou.

Konvičková se ukázala jako obrovská bojovnice a naopak nemoc využila ve svůj prospěch! "Přiznám se, že to pro mě nebylo lehké období. Držet to v sobě a zároveň číst o sobě různé škaredé články a komentáře, že jsem například oteklá z alkoholu nebo botoxu, že vypadám jak příšera atd. Jsou věci, se kterými se nechlubím a bojuji s nimi sama. Naštěstí doufám, že už to mám vše za sebou a bude snad jen lépe!!! Možná tahle událost otevře oči i některým z vás. Sice to na mém Instagramu může vypadat, že si cestuji po světě, užívám života, všechno je fajn, ale jak už víte, tak zdání může někdy klamat. Já si to nyní prožila na vlastní kůži. Musela jsem se usmívat, číst o sobě tyhle nepěkné věci, ale jsem na sebe pyšná. Zvládla jsem vysokou školu, koncertovat, vymyslet šesté album a ještě se na sebe dívat každý den do zrcadla, jak se měním kvůli nemoci před očima. Věřím, že té spoustě anonymních pisálků to pro příště ukáže, že i zdánlivě šťastný člověk může mít svoje trápení a jakákoliv nepěkná zpráva od nich jim může ještě přitížit. To je bohužel ta moc sociálních sítí. Já jsem silná a zvládnu vše, ale ostatním se to dít přece nemusí, protože tohle chování opravdu není v pořádku!" zpěvačka napsala tento  vzkaz na svůj Instagram a představila nový projekt, který vznikl v době, kdy bojovala o holý život!


To však není ale zdaleka poslední trápení spojené s diagnózou Markéty, velmi by si přála děti, jenže to vzhledem k prodělaným zákrokům rozhodně nebude jednoduché! Ona se však svého snu vzdát nehodlá a naopak by se dočkala miminka co nejdříve!

Konvičková by chtěla být maminkou.

"Pevně doufám, že děti budu moct mít," vyslovila Markéta své zbožné přání stát se matkou. Jeden vaječník má podle svých slov zdravý, dělohu má též v pořádku, takže tato možnost rozhodně není vyloučena, nese ale i svá rizika.

Konvičková je ale velká optimistka a těší se na dvojčátka! "Jsem připravená na jednovaječná dvojčátka, Klárku a Amálku. Budou to krásné zdravé holky."

Zda se svého snu skutečně dočká je ve hvězdách, my jí ale velmi držíme palce a přejeme hodně štěstí! S přítelem Reném je už Markéta přes čtyři roky a fešnému pilotovi je už třicet let, takže by s rodinou už nemuseli otálet…

S Reném jsou spolu skoro pět let. Dočkají se dětí?

Koničková se musela vzdát svých vlasů…

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů