Herec Alec Baldwin, bývalý manžel slavné Kim Basingerové (65), pochází z košaté rodiny. Má tři bratry a všichni se věnují herectví. Jeho paní, instruktorka jógy a propagátorka zdravého životního stylu Hilaria, je oproti tomu jedináček. A to zřejmě je důvod, proč touží po spoustě potomků, čemuž se její choť musel mlčky podvolit. Hilaria, která pochází ze Španělska, dala svému muži již čtyři ratolesti, dceru Carmen (6) a syny Rafaela (4), Leonarda (3) a Romea (1).

Pouhých deset měsíců po narození Romea pak šokovala na sociálních sítích tím, že prakticky v přímém přenosu komentovala samovolný potrat pátého potomka. „Můj manžel a já máme čtyři zdravé děti, kvůli kterým se dám zase dohromady. Díky nim mám perspektivu toho, jak je život krásný, i když občas se zdá být hrozný,“ napsala tehdy na instagram zničená Hilaria. A měla pravdu!

Neuplynul ještě ani půlrok a ona na té samé sociální síti sdílela video, na němž je zachycen tlukot maličkého srdíčka jejího dosud nenarozeného miminka, k němuž napsala: „Vím, že je stále ještě velmi brzy… Ale dozvěděli jsme se, že uvnitř mě je malý človíček. Zvuk tohoto silného srdce mě dělá skutečně šťastnou. Zejména kvůli ztrátě, kterou jsme si prošli na jaře,“ svěřila se.

Hilaria zároveň dodala, že prozatím svůj „jiný stav“ moc dobře nesnáší. „Prvních několik měsíců je těžkých, trpím vyčerpáním a nevolností… Nechci předstírat, že se cítím dobře,“ zdůraznila, a zároveň požádala média, aby jí v době, kdy nosí pod srdcem další děťátko, nechali všichni na pokoji a v klidu. Krátce poté sdílela selfie v zrcadle, kde už má pořádný těhotenský pupík, s vtipným popiskem „když máte tolik dětí jako já, tak po šesti minutách těhotenství vypadáte jako v šestém měsíci“. Snad se jí tohle miminko už podaří úspěšně donosit!

VIDEO: Účes podle Hailey Baldwinové (22), neteře Aleca Baldwina: Naučte se, jak si zaplést copánek u hlavy

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Hailey Baldwinové: Naučte se konečně, jak si zaplést copánek u hlavy David Hanuš

Fotogalerie
47 fotografií