Strach ve Stardance: Jeden z favoritů se opravdu bojí...

Matouš Ruml ve StarDance 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. září 2019 9:30 | Aktualizováno: 21. září 2019 11:35

Jubilejní 10. ročník StarDance startuje už v polovině října. Znamená to, že tanečníkům se krátí čas na přípravu a trénink. A to některé soutěžící opravdu děsí! Herec Matouš Ruml

Matouš Ruml má taneční postavu a sympatie fanoušků. Většina sázkových kanceláří mu ve StarDance přisuzuje poměrně příznivý kurz, některé jej dokonce favorizují na vítěze. Svým sympatickým vystupováním by si mohl získat mnoho televizních diváků. Sám herec je ale ke svým výkonům před startem soutěže hodně skeptický.

„Vodí mě na ručičku jako malý dítě,“ popisuje svou taneční partnerku Matouš Ruml. „No jo a jak ti to jde,“ baví se jeho slovy tanečnice Natálie Otáhalová. Soutěž startuje už za asi tři týdny, Matěj je ale ke svým výkonům zatím spíš kritický.

„Ze zkušeností z tréninků to máme tak, že zatím mi to jde líp samotnýmu. Musíš uznat, že jo,“ obrací se na videu zveřejněném Českou televizí Matouš na Natálii. „Když se dáme do páru, tak mě to tak nějak rozhazuje,“ práskl na sebe herec.

„Ale počkej, ty přece beze mě nechceš tancovat,“ připomněla mu jeho partnerka. „To je pravda, protože potřebuju oporu,“ svěřil se Matouš. „Opora má potom otlačené prsty,“ baví se jeho taneční partnerka. Matouš také práskl, že při tanci mu dělá problém spojit všechno dohromady. „Myslet na všechno a pořád,“ vysvětluje herec.

S tím Natálie chtě nechtě musela souhlasila. „Naučím se kroky, ty docela jdou. Pak se přihlásí držení, ale zase zapomenu kroky,“ vysvětluje herec. „Ale s každým tréninkem si to pamatuješ víc a víc. Není to, že bychom to každý trénink začali dělat znova," chlácholí ho Natálie. 

I když se teď Ruml zatím směje, přiznal, že se bojí času, kterého bude na tréninky stále méně a méně. „A stresu s tím spojeného,“ přešel na vážnější téma. „Vím, že toho času nebude moc,“ přiznává. „Je to pak už z týdne na týden, když jdou ty páry dál,“ připomíná časový tlak v soutěži Natálie. „To se nějak musí zvládnout,“ posteskla si tanečnice. „Přinejhorším, kdybychom tam měli jen stát...“ nesměle navrhovala.

To ale Matěje neuklidnilo. „Tak toho se bojím nejvíc, že tam budeme jenom stát,“ chytal se se smíchem za nos herec. „Neboj,“ musela ho uklidňovat jeho tanečnice.

Témata: StarDance Matouš Ruml