Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Z Petry Hřebíčkové je čtyřicátnice: Ve filmu Přes prsty předvedla postavu dvacítky

Z Petry Hřebíčkové je čtyřicátnice: Ve filmu Přes prsty předvedla postavu dvacítky
Zdroj: csfd
+ Další 4 fotografie
galerie
Čtyřicítka už jí zaklepala na dveře, krásná Petra Hřebíčková se ale rozhodně nemá za co stydět. Ve svém věku má postavu dvacetileté mladice a nebála se ji předvést ve filmu Přes prsty, kde byla velmi často oděna jen do volejbalového dresu. Nutno podotknout, že vypadala skutečně skvěle a 40 let by jí jen málokdo tipoval.

Čtyřicáté narozeniny nejsou pro některé ženy příjemné. K tomuto věku už patří nějaké ty vrásky, šediny a udržovat se v kondici není tak lehké jako ve dvaceti. Petra Hřebíčková je ale výjimkou potvrzující pravidlo a se čtyřicítkou na krku vypadá naprosto famózně.

Na konci srpna měl v českých kinech premiéru snímek Přes prsty, kde si Hřebíčková zahrála jednu z hlavních rolí. Ve filmu byla velmi často ve volejbalovém dresu, který se skládá jen ze sportovní podprsenky a kalhotek. Sekundovala jí 28letá Denisa Nesvačilová a nešlo přehlédnout, že i přes dvanáctiletý věkový rozdíl mají herečky stejně vypracované postavičky. Petřino tělo zkrátka rozhodně neodpovídá jejímu věku.

Podívejte se do galerie, jak skvěle Hřebíčková v titěrném sportovním úboru vypadala. Tahle čtyřicítka je prostě zatraceně žhavá a zájemce by na prstech obou rukou rozhodně nespočítala.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy