Hlavní obsah
Článek

Herečka Jennifer Aniston (55) musela držet přísnou dietu, aby získala v Hollywoodu role, které chtěla. To je jedna z informací, která se objevila v knize o zákulisí seriálu Přátelé, který slaví 25. výročí od prvního vysílání v roce 1994.

Knihu napsal Saul Austerlitz, který uvedl, že Jennifer musela zhubnout 30 liber (necelých 14 kg) aby mohla vůbec prorazit. „Los Angeles bylo v té době velmi kruté místo obzvlášť pro mladé herečky. Jennifer dostala doporučení od svého agenta,“ uvedl v knize Saul.

Aniston rozhodně nebyla tlustá, i podle fotek z jejího mládí je vidět, že to byla krásná dívka a zkušenosti se sitkomy měla i díky svému otci, který v nich hrál většinu jeho kariéry. Ovšem kamera přidávala kila, a tak musela zhubnout.

Sama herečka se už v roce 1996 svěřila o svém jídelníčku časopisu Rolling Stone: „Dříve jsem jedla nespočet majonézových sendvičů. Majonézu na bílém chlebu považuji za největší pochoutku na světě,“ řekla tehdy Jennifer, ovšem to se muselo změnit: „Můj agent mi to tehdy řekl na férovku. Nedostávala jsem role, protože jsem byla moc velká. Tehdy jsem se podivila, ale zpětně musím říct, že moje stravování bylo děsné. Mléčné koktejly a hranolky se šťávou z masa. Bylo načase tomu začít věnovat pozornost.“

A jak řekla, tak udělala. Po tom, co se jí podařilo shodit několik kilo, dostala roli v Přátelích a její kariéra šla strmě vzhůru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám