Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Režisér Kačena má z 99 procent poškozený mozek: Aktuální foto z nemocnice!

Režisér Kačena má z 99 procent poškozený mozek: Aktuální foto z nemocnice!
Zdroj: Facebook
+ Dalších 6 fotografií
Nejnovější info
Za hloupost se platí, ale divadelního režiséra Jana Kačenu (38) osud potrestal tím nejhorším způsobem. Začátkem září inhaloval výpary z Ferdinandova pramene v Mariánských Lázních, spadl do šachty s plynem a 40 minut byl bez kyslíku. Oxid uhličitý mu z 99 procent poškodil mozek. Kačenova přítelkyně Kateřina (32), jež je herečkou, teď ukázala první fotku z nemocnice!

Divadelní režisér Jan Kačena (38) leží v hlubokém vegetativním stavu v jedné z pražských nemocnic. Kde přesně, to jeho přítelkyně Kateřina (32) řekla jenom nejbližším, které požádala, aby ho chodili co nejčastěji navštěvovat.

Kačena je v kómatu od 1. září, kdy sundal ochranné víko šachty s jedovatými plyny v Mariánských Lázních a do díry spadl. Bez kyslíku byl 40 minut, další půlhodinu ho oživovali a výsledkem neštěstí je z 99 procent poškozený mozek.

Partnerka talentovaného režiséra ukázala aktuální snímek z nemocničního lůžka. Drží na něm Honzu za ruku a stále doufá, že se její láska probudí. „Já vím, že jsem na něj byla napojená a on se nevzdává a bojuje. Je někde hluboko, ale snaží se být tady," napsala na Facebook. Lékaři však Kačenovi údajně příliš šancí nedávají.

Před týdnem měl Kačena narozeniny, přání od své přítelkyně ale bohužel neslyšel. „Dneska má můj frajer narozky, na pátek třináctýho. To je celej von. Přejte a posílejte vesmír. Zvládne to. Je to rytíř,“ vzkázala Kateřina minulý pátek.

Technici poklop šachty u Ferdinandova pramene zabezpečili, aby se podobná tragédie už nemohla opakovat. Případ bezprostředně po neštěstí začala prošetřovat policie.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy