V nové elitní plavecké soutěži se představí znakařka Kubová i Anika Apostalonová

Znakařka Simona Kubová se představí v nové elitní plavecké soutěži International Swimming League (ISL). Bude v týmu D.C. Trident s krajankou Anikou Apostalonovou, která je rodačkou z USA, a americkou hvězdou Katie Ledeckou.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Znakařka Simona Kubová

Znakařka Simona Kubová | Foto: Stefan Wermuth | Zdroj: Reuters

Česká rekordmanka na 50, 100 i 200 metrů znak Kubová o angažmá v nové týmové soutěži informovala na sociálních sítích. „Je mi velkou ctí být součástí tak skvělého týmu, závodit s nejlepšími plavci na světě a spolupracovat s těmi nejlepšími trenéry na světě,“ uvedla na instagramu.

Plavkyně Kubová místo psaní disertace tráví volný čas omalovánkami. Videohry ji nebaví

Číst článek

ISL má atraktivním týmovým formátem a účastí elitních plavců přitáhnout k plavání další fanoušky. Zúčastní se jí osm týmů – čtyři evropské a čtyři americké.

Na soupisce každého z nich by mělo být podle doporučení organizátorů 24 plavců, dvanáct mužů a dvanáct žen, plus čtyři náhradníci. Maximálně to může být 32 závodníků. Každého kola se zúčastní čtyři týmy, za které budou sbírat body dva plavci v každé disciplíně.

Na programu je od 5. října šest základních kol v Evropě i v zámoří. Akce vyvrcholí finálovým utkáním za účasti dvou nejlepších evropských a amerických klubů, které se uskuteční 20. a 21. prosince v Las Vegas.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme