The Sinner: Třetí řada v prvním traileru představuje dalšího pachatele, který nechápe, co se vlastně stalo

The Sinner: Třetí řada v prvním traileru představuje dalšího pachatele, který nechápe, co se vlastně stalo | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Třetí řada slibuje zatím nejnebezpečnější případ pro hlavního hrdinu.

Seriál The Sinner na motivy knihy německé autorky Petry Hammesfahr možná netrhá rekordy ve sledovanosti ale je slušně hodnocen a má na kontě i pár nominací na prestižní ceny jako je Zlatý globus nebo Emmy. A zaslouženě, jde o působivou podívanou se skvělým obsazením.

V příštím roce (zatím není přesně jasné kdy) se dočkáme třetí řady, ve které bude detektiv Harry Ambrose (Bill Pullman) řešit zatím nejnebezpečnější případ své kariéry, i když to tak na první pohled nemusí vypadat. Jde totiž o automobilovou nehodu, za kterou se ale skrývá mnohem víc, než jen nepozornost řidiče.

Těšit se můžeme na novou postavu jménem Jamie, kterého ztvární Matt Bomer. Jamie byl zatím vzorným občanem, kterému ale zmíněná nehoda hodně zkomplikovala život a tak se na Ambrose obrátí s žádostí o pomoc.

Kromě Matta se nově v seriálu objeví například Chris Messina (Birds of Prey). Ten ztvární Jamieho spolužáka z vysoké škole, jehož návštěva změní směr jejich přátelství i životů (ať už to znamená cokoliv).

K dispozici je teaser na třetí řadu, ale zatím jde opravdu jen o malou ochutnávku, kdy je prezentována hlavně nehoda a pak se na pár vteřin objeví Bill Pullman a zmatený Matt Bomer. Ale i to stačí, aby to u fandů kvalitní seriálové tvorby probudilo zájem, protože pokud bude třetí řada tak kvalitní jako ty dvě předchozí, je se na co těšit.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu