Děsivé televizní překvapení: »Hanibal« v Temném kraji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Děsivé televizní překvapení: »Hanibal« v Temném kraji!

Bareš opravdu působí strašidelně.
Bareš opravdu působí strašidelně. (Foto FTV Prima, ara)

Nic pro slabé povahy. Do druhé řady seriálu Temný Kraj se vrací postava sériového vraha Romana Justla. „Sestry Bártů napsaly postavu hodně podobnou Hannibalovi Lecterovi z Mlčení jehňátek. Dění ovlivňuje i za mřížemi,“ prozradil Igor Bareš (53).

Z té představy úplně mrazí. Ten jeho pohled a úsměv nese děs. A smrt. „Vyšinuté postavy se hrají snáz a člověk většinou při jejich hraní najde něco, co má v sobě a vůbec o tom do té doby nevěděl,“ říká herec. „Kladní hrdinové nejsou vděčné úlohy. Cestu k postavě Justla jsem hledal jak v textu scénáře, tak pod režijním vedením Jitky Bártů. Šlo to ruku v ruce, cíl byl jasný,“ tvrdí Bareš. Do skutečného vězení se ve druhé sérii naštěstí nedostal, točilo se v kanceláři speciálně upravené pro natáčení. Stejně bude divákům běhat po zádech mráz.

Bareš se při návratu na plac opět potkal s kriminalistou Lukášem Vaculíkem (57) a psychologem Sašou Rašilovem (47). „Rád se setkávám s lidmi zvučných jmen,“ pochvaluje si herec s tím, že dává přednost detektivkám, které načítá i jako audioknihy. „V detektivce nevíme, kdo je pachatel, zatímco v kriminálce se to ví od začátku a sledujeme dopadení pachatele,“ upřesňuje Bareš.

Igor Bareš na pohřbu Mirka Hoffmanna, zakladatele Greenhorns: Co je spojovalo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.