Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Novou ženou regionu je podnikatelka Kamila Dvořáková, rozhodla o tom veřejnost

Ženou regionu se v desátém ročníku tohoto ocenění stala Kamila Dvořáková, která rozjela projekt na podporu malých výrobců Koza z Mimoně.

Kamila Dvořáková patří mezi výjimečné ženy našeho regionu. „Jsem ráda, že díky této soutěži se může veřejnost dozvědět o řadě zajímavých a inspirativních příbězích žen,“ komentovala radní Radka Loučková Kotasová.

Letošní vítězka je zakladatelkou obchodu Koza z Mimoně. Zde najdete výrobky malých podnikatelů. Od různých volnočasových tašek přes plyšové hračky po originální bytové doplňky. „Ve volném čase se navíc zabývá charitativní činností v oblasti útulků pro kočky,“ komentoval mluvčí kraje Filip Trdla.

Nyní Kamila Dvořáková postupuje do márodního kola soutěže Žena regionu. I o tomto ocenění rozhodne veřejnost v rámci hlasování. Vyhlášení vítězky proběhne na konci října v Senátu Parlamentu ČR.

Foto Liberecký kraj

Štítky žena regionu, kraj, Kamila Dvořáková, Mimoň, Radka Loučková Kotasová, Senát Parlamentu ČR

Novou ženou regionu je podnikatelka Kamila Dvořáková, rozhodla o tom veřejnost  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.