Co řekl Sean Gunn na to, že jeho starší bratr bude opět režírovat třetí díl Strážců Galaxie?

Co řekl Sean Gunn na to, že jeho starší bratr bude opět režírovat třetí díl Strážců Galaxie?

V posledních měsících bylo kolem třetích Strážců Galaxie poměrně rušno. Zatímco se mělo jednat o jeden z prvních filmů čtvrté fáze, projekt byl odložen poté, co byl vyhozen James Gunn za své nevhodné příspěvky na Twitteru. Následně byl ale přizván zpět k jednacímu stolu. Co na to jeho bratr?

21 0
21.9.2019

Sean Gunn v sérii Strážci Galaxie hraje Kraglina Obfonteriho, ale také se plazí v modrém obleku jako Rocket Raccoon, Bradley Cooper postavu pouze dabuje, takže někdo musí udělat tu těžkou dřinu. Se Seanem Gunnem se počítalo i do třetího dílu bez Jamese Gunna, který byl nečekaně vyhozen za své nevhodné vyjadřování na sociálních sítích.

Studio Disney ovšem obrátilo a přizvalo Jamese Gunna opět ke stolu. Ten na návrat ke kameře odpověděl kladně, a tak třetí díl bude již opět s ním a pod jeho taktovkou. Spousta diváků má na kauzu zvláštní názor. Jedněm připadá celá situace směšná, jako by Disney nevědělo, co chce, pro některé je to výborná marketingová kampaň, jak se studio zviditelnilo a ukázalo, že umí odpouštět i zlým hříšníkům.

(Sean bude i u třetího dílu. Foto: Disney)

Sean Gunn jako mladší bratr Jamese Gunna patřil mezi ty první, kdo se dozvěděli, že James bude třetí díl režírovat. Jaká byla jeho reakce? Sean se vyjádřil následovně:

Zavolal mi a řekl, že to nejspíše klapne, já byl hned šťastný. Ale zpočátku jsem byl více šokovaný. Nepočítal jsem zkrátka s tím, že by ho mohli znova přijmout, ale když se to stalo, byl jsem rád a šokován zároveň a hned jsem do toho chtěl jít. Budu pro něj pracovat kdykoliv. Je to nejlepší režisér, pod kterým můžete dělat a není to jenom kvůli tomu, že je to můj bratr, ale právě proto, že je to můj bratr. A věděl jsem, že když do toho půjde, určitě to bude stát za to.

Sean Gunn se také v rychlosti vyjádřil, že jeho bratr je nejlepší možnou volbou pro natočení třetího filmu:

Už jen z pragmatického pohledu si myslím, že ten film bude lepší. A také si myslím, že důvod, proč Jamese opět najali, je to, že film Strážci Galaxie 3 bude zkrátka lepším filmem, když to bude mít pod palcem James Gunn, protože on je ten nejpovolanější na světě. A já se těším, že u toho opět budu moci být.

Je dobře, že studio Disney Jamese Gunna opět najalo? A co si o tom myslíte?

Diskuze /3

Kerneas

Na GoG 3 se těším, James Gunn zatím udělal skvělou práci u prvních dvou dílů. Jen nechápu proč jeho bratr mluví jen v tautologiích :D

#3 DC Expert
22.9.2019 | 10:27:09
Cecko

Kirk má pravdu. S jeho bratrem to bude lepší film, než by byl bez něj.

22.9.2019 | 15:01:14
DC Expert

#1 Kerneas: Jeho bratr mu závidí.

28.9.2019 | 19:03:14
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nejlepší postavy: Marvels

Reklama

Zajímavosti

Colman Domingo přiznal kontakt s Marvelem, ale o Kangovi neřekl ani slovo

Colman Domingo přiznal kontakt s Marvelem, ale o Kangovi neřekl ani slovo

Nejenže čekáme na nového Kanga, ale taktéž očekáváme odhalení jeho úlohy v širším MCU. Kang má projít určitou změnou a zřejmě se to neobejde bez osekání jeho příběhu. Alespoň takto se o tom v zákulisí hovoří. Budou mít tedy hvězdy stále o tuto roli zájem? Domingo se konečně vyjádřil.

Marvel Cinematic Universe

PRVNÍ FÁZE

 

DRUHÁ FÁZE

 

TŘETÍ FÁZE

 

ČTVRTÁ FÁZE

 

PÁTÁ FÁZE

Galerie

Galerie

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama