InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevsko na úvod sezony doma ostudně padlo s Humpolcem

MILEVSKO – To byla bída! Po nepovedené přípravě, ve které prohráli hokejisté Milevska všechny čtyři zápasy, byli fanoušci před začátkem nové sezony plni očekávání. V brance s Markem Čunátem, který nahradil distancovaného Michaela Pance, jenž si přenesl trest ze závěru loňské sezony, ale Milevští nezvládli ani první mistrovské utkání nové sezony a Humpolci podlehli 4:7. Ostudné porážce přitom nic nenasvědčovalo – Milevsko vedlo v 16. minutě o dvě branky a bylo jasně lepší. Pak se ale domácí nechali možná trochu ukolébat, podcenili soupeře a rázem prohrávali 2:4. Tým hrajícího trenéra Petra Gřegořka se ještě zmátořil, ale když ve 48. minutě horko těžko vyrovnal na 4:4, trvalo to jen pár vteřin a Humpolec hned po buly zase odskočil – 4:5. Pátý gól soupeře z Vysočiny už Milevšťáky srazil definitivně do kolen a hosté přidali další dvě branky – 4:7.

V předposlední minutě se ještě strhla na ledě bitka, to když Gřegořek zbytečně dohrál za brankou humpoleckého gólmana Šťastného, což se pochopitelně nelíbilo jeho spoluhráčům. Z následné rvačky obdrželi kromě Gřegořka tresty do konce zápasu dva další hráči z každé strany.

HC Milevsko 2010 – TJ Jiskra Humpolec 4:7 (2:1, 1:3, 1:3). Branky a nahrávky: 7. Müller (Fořt), 16. Fořt (Müller, Šimák), 36. Sláma (M. Jelínek, Pouch), 48. Šimák (Müller) – 18. Brychta (Hubata), 25. Hendrych (Dolejš, Hynek), 32. Dvořák (Dolejš), 33. Hynek (Hendrych), 48. Martin Jelínek (Dvořák), 53. Dvořák (Z. Jelínek), 60. Šerák. Rozhodčí: Matoušek – Diviš, Mašek. Vyloučení: 4–6, navíc Hamerle 10 minut OT, Gřegořek TH, Šimák 5+OK, Fořt 5+OK (všichni Milevsko), Z. Jelínek 5+OK, Dolejš 5+OK , Šerák 10 minut OT (všichni Humpolec). Využití: 0–3. V oslabení: 0–0.

Milevsko: Marek Čunát – Hastrman, A. Hájek, Havran, Gřegořek, Jíška, Milan Čunát – Radosta, Suchan, Hamerle – Šimák, Müller, Fořt – Sláma, Pouch, Michal Jelínek – Fencl, Pechlát.
Humpolec: Šťastný – Z. Jelínek, Zadina, Rubner, Dolejš – Hynek, Prokop, Hendrych – Daňhel, Martin Jelínek, Šerák – Kulík, Brychta, Hubata – Dvořák.

Diskuse k článku - 26 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2 3  | Starší příspěvky »
  • Josef P. 

    Reagovat

     

    Sobotní hokej...co dodat.Je mi smutno.Na milevký hokej chodím od r.1972.Dá se říct byla jiná doba,ale dnešní je v kraji pro všechny stejná.Nikdo neoplívá penězi.Čili ,po této stránce žádná výmluva.Podle mého názoru není absolutně žádná fyzická kondice,že by špatná předsezoní příprava?Už 2 rok.Většina hráču našeho týmu,hrála,nebo byla součástí druholigových týmu,Humpolec přijel s družinkou hráču,necelé tři pětky a ve 3 třetině nás ve všem přehrávali,třeba se pletu,ale myslím si že bude hrát v horší pulce tabulky.Ostuda našeho týmu.Méně výmluv a více činu.Je to muj pohled na věc,třeba se mýlím.A ještě jeden postřeh,náš tým byl oproti jiným o celý jeden měsíc déle na ledě...není to vidět.Děkuji za trpělivost se čtením mého příspěvku

    Vloženo 23.9.2019 20:16:43

  • Fanoušek sportu 

    Reagovat

     

    Vzhledem k tomu, jak k tomu chlapci přistupují nebo spíš nepřistupují, viz letní příprava nepříprava, celkový přístup, nadšení, bylo by nejlepší ukončit činnost, rozpustit led, odevzdat výstroj, udělat ze zimáku parkoviště pro Komenkáře a za ty peníze, co jim město cpe, aby se tam pár bláznů porvalo a několik desítek pasivních primitivů vyřvalo, opravit aspoň kilometr silnice někde po Milevsku.

    Vloženo 23.9.2019 10:50:17

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      takže podpora města důchodců. Bude kam zaparkovat, ale nebude žádná zábava. Fakt logika. Si zapomněl na tři tisíce diváků nedávno. Jaká jiná zábava v Milevsku přiláká tři tisíce diváků, i když třeba jednou za rok... celkově za rok tak deset tisíc..

      Vloženo 23.9.2019 14:21:28

      • anonymní čtenář 

        Reagovat

         

        Tři tisíce diváků 1x za rok? Kde by se vzalo? A jestli myslíš ten slavný "hokejový svátek" tak tam byli s těží 2000! Další otázka kolik celá ta město stála a co to městu přinese?? Pakliže tu znovu nebudou hrát Budějovice s Plzní tak sem z nich nikdo nepáchne.

        Vloženo 25.9.2019 14:35:19

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Škoda mluvit, tým by měl vést trenér se zkušenostmi!!! Zbytečný zákrok, který včera předvedl Gřegořek - raději no comment. S takovým zázemím a podmínkami, by měli předvádět něco naprosto jiného. Možná by k tomu chlapci přistupoval jinak, kdyby si vše pěkně platili ze svého.

    Vloženo 22.9.2019 14:45:48

  • Michal 

    Reagovat

     

    Pokud to bude nadále trénovat takhle mladý kluk z kterého si tam vúbec nikdo nedělá,tak je tady konec s hokejem.Přístup některých hráčú je alarmující ale co,když přeci stějně ví,že mají své místo jisté.Nadávalo se na Emila,ale tohle co se děje,viz příprava absolutně žádná,tak se nesmíte divit,že přišla 5 porážka v řadě.Nevím co má ted Gregor za problémy,ale myslím,že by se měl spíš věnovat více hře a týmu!!!

    Vloženo 22.9.2019 12:05:49

    • Nick 

      Reagovat

       

      Ten mladý kluk se jmenuje Honza Kolář, jen tak mimochodem. A není to o něm. Je to o tom co píšeš ve druhé větě. O přístupu hráčů. Kvůli přístupu hráčů se spadlo z ligy a trenéři tady byli starší. Honza má připravené tréninky a dělá to naplno. A jestli to nechce dělat nikdo jiný, tak ty ostatní by ho měli alespoň respektovat, když už nechtějí přiložit ruku k dílu.

      Vloženo 23.9.2019 09:53:47

      • Fanda 

        Reagovat

         

        Takže to trénuje mladej Kolář a Gřegořek je oficiálně vedený jako trenér jen aby se neřeklo chápu to správně??

        Vloženo 23.9.2019 17:30:29

        • klo 

          Reagovat

           

          Naprosto přesně!!!

          Vloženo 24.9.2019 20:18:23

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Hokej v Milevsku upadá, upadá a upadá. V sedmdesátých a osmdesátých letech patřilo Milevsko ke špičce. To bylo po nadšeném vybudování ZS v akci Z a obětavé práci trenérů mnohdy bezplatné.

    Vloženo 22.9.2019 10:53:34

« Novější příspěvky 1 2 3  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace