Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Norisová a Gondíkovi předvedli nejlepší show Tváře: Pozadu nezůstala ani žhavá Debbi

Norisová a Gondíkovi předvedli nejlepší show Tváře: Pozadu nezůstala ani žhavá Debbi
Zdroj: tv nova
+ Další 2 fotografie
Tvář
Třetí díl šesté řady oblíbeného pořadu Tvoje tvář má známý hlas byl odvysílán. Díl se opravdu vydařil, protože téměř všechna vystoupení byla skvělá. Nejvíce však zazářila Zuzana Norisová (40) v podání legendární skupiny Bee Gees.

Byl odvysílán třetí díl šesté řady úspěšného pořadu Tvoje tvář má známý hlas z produkce televize Nova. Tento díl se opravdu vydařil a soutěžící předvedli skvělé výkony.

Největší show však rozhodně předvedla Zuzana Norisová a hravě tak ostatní strčila do kapsy. Hvězda filmu Rebelové se převtělila do člena legendární skupiny Bee Gees. Doplnili ji sourozenci Gondíkovi a společně tak vytvořili naprosto sehrané trio. Zazpívali populární písničku Night Fever a naprosto uchvátili porotu i diváky. Jejich fenomenální vystoupení je rozhodně jedno z nejlepších za celou éru pořadu.

Pozadu nezůstala ani Debbi (26), která předvedla pořádně žhavou show. Zpívala písničku Express od Christiny Aguilery z filmu Varieté. V sexy oblečku předvedla perfektní choreografii a rozpálila celé publikum. Zazpívat písničku od Aguilery je velmi těžké, protože má svůj specifický a náročný styl. Nicméně Debbi to zvládla bravurně. Podívejte se do fotogalerie, jak soutěžící zářili.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy