V Laver Cupu bodovali Federer i Nadal, Evropa ale vede stále jen rozdílem dvou bodů

21. 9. 2019, 23:38
Aktuality 123
LAVER CUP - Tenisté Evropy vedou před závěrečným dnem Laver Cupu nad výběrem světa 7:5. O čtyři body obhájců trofeje se ve druhém dnu, kdy se za výhru přidělovaly dva body, postarali ve dvouhrách hvězdní Roger Federer a Rafael Nadal. Úvodní duel dne ale vyhrál pro světový tým John Isner, jenž zdolal Alexandra Zvereva, a na závěr programu Nick Kyrgios s Johnem Sockem porazili Nadala se Stefanosem Tsitsipasem.
Rafael Nadal

Federer zdolal ve strhujícím dramatu australského bouřliváka Kyrgiose. Švýcarská hvězda, kterou v zaplněné domácí hale v Ženevě hnali skandující diváci, zvítězila 6:7, 7:5 a 10:7. Nadal poté v poslední dvouhře zdolal Kanaďana Milose Raonice 6:3, 7:6, pak ale ve dvojici s řeckým parťákem Tsitsipasem podlehli australsko-americkému páru 4:6, 6:3, 6:10.

Tým Evropy vedený kapitánem Björnem Borgem vyhrál oba předchozí ročníky Laver Cupu, které hostily Praha a Chicago. Výběr Johna McEnroea se pokusí bilanci zvrátit v neděli, kdy se za výhru budou udělovat tři body.

• LAVER CUP •
Ženeva, Švýcarsko, tv. povrch / hala
páteční a sobotní výsledky (20. - 21. 09. 2019)
Evropa - Svět | 7-5
pátek 20. září
Thiem (Rak.) - Shapovalov (Kan.) 6-4 5-7 13-11 ... 1-0
Fognini (It.) - Sock (USA) 1-6 6-7(3) ... 1-1
Tsitsipas (Řec.) - Fritz (USA) 6-2 1-6 10-7 ... 2-1
Federer/A. Zverev (Švýc./Něm.) - Shapovalov/Sock (Kan./USA) 6-3 7-5 ... 3-1
sobota 21. září
A. Zverev - Isner 7-6(2) 4-6 1-10 ... 3-3
Federer - Kyrgios 6-7(5) 7-5 10-7 ... 5-3
Nadal - Raonic 6-3 7-6(1) ... 7-3
Nadal/Tsitsipas - Kyrgios/Sock 4-6 6-3 6-10 ... 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

123
Přidat komentář
Fandina
Od 25. září 2020 LC v Bostnu.
Reagovat
FulnekUltras
tam bude Medvěd jako doma
Reagovat
Nola
mali by ten format upravit, tim Europy vs tim Ruska + byvale staty ZSSR :DDDDD
Reagovat
annah
Huraaaa! Pohár maji Modří!
Ale že CT utne prenos a nedá ani předání poháru, to snad není možné. Eurosport naštěstí ještě běží....
Reagovat
Fandina
STB nádhera. Joooooooooooo. Gratulka. Super modří, ve druhém setu s Milošem jsem už nevěřila.
Reagovat
FulnekUltras
Co se zbavil hroznýše, jede Saša opět nahoru.
Reagovat
Fandina
Šáša je super, s Lendlem se mu moc nedařilo, ale když odešel, tak to bylo také hrozné. Jinak doufám, že se mu bude dařit alespoň tak, jak dneska proti Milošovi hlavně ve třetím setu. Od druhého setu hrál Miloš dobře, ty jeho náběhy na síť po podání byly výborné. A Šáša byl dobrý a určitě na tom mají zásluhu i rady od ostatních na lavičce. Byl to super víkend se špičkami tenistů a sledování jich na lavičce.
Reagovat
annah
Přesně tak. Přes úpornou, místy až úsměvnou a samozřejmě beznadejnou snahu některých jedinců znechutit nám tento tenisový víkend jsme si ho báječně užili. :-)
Reagovat
Fandina
To jsou nervy, výsledek nepředvídatelný. :-))
Reagovat
Elip13
To jsou nervy... :)) Raonic to snad da:))
Reagovat
Elip13
Tak neda... :D
Reagovat
Fandina
Nádhera. Super mač Roggiiiiiiii s Johnem. A rozhodne se právě teď. Úžasný LC. Je to nádhera!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
annah
Škoda toho Rafova zraneni. Uz mohlo byt rozhodnuto.
Ať už to dopadne jakkoliv, byl to krásný tenisový víkend. A je v tom i trocha nostalgie - mozna to byl poslední Rogeruv zápas v LC. Příští rok se turnaj nekoná a pak uz bude Rogerovi 40. Mozna už bude v tenisovém důchodu. A třeba na lavičce kapitána místo Borga
Reagovat
Fandina
Jj, také je mi smutno, že třeba příší LC nebude Roger hrát. A jinak souhlas, krásný víkend s LC. Skoro jsem od TV neodešla. LC byly super mače, ostatní tenis jsem skoro neviděla.
Reagovat
SwissMaestro
Nekoná? Dyť se letos potvrdilo že bude i během OH
Reagovat
annah
Fakt? Tak to jsem nezaznamenala. To by byla skvělá zpráva!
Reagovat
Kozoroh
Můžete mi někdo vysvětlit, proč poslední mač (za předpokladu, že Fed vyhraje) bude hrát Saša s tou jeho letošní bídnou formou? Raději bych v posledním utkání viděl Cicipase.
Reagovat
Nola
nedramatizuj zbytocne, ved nejde o zivot.....
Reagovat
Herbert_Hoover
Podobně tak tragický Raonic na druhé straně. Bude to derby ztracenců s otevřeným koncem.
Reagovat
Kozoroh
Taky ale koluje spekulace, že na poslední mač bude nasazen Gyros. A Saša Gyrose neporazí, na to dám ruku do ohně :-)
Reagovat
ipko
Nick je zranený
Reagovat
annah
Kde se ale asi zranil? Na tréninku? To by teda byl pech.
Reagovat
Maarek
Podle mě chtěl Borg nasadit to nejlepší na začátek (Federer, Nadal), aby na poslední zápas nemuselo dojít. Proto dal Zvereva na konec.
Reagovat
turista
Miloš Raonic je po zdravotních problémech v lese.
Reagovat
spaniel
Neuhral Zverev loni rozhodujici bod?
Reagovat
Denis92
Uhral
Reagovat
annah
Jo jo. Na konci na něm ležel celý tým Modrých na jedné velké hromadě. :-) Třeba to dá i letos.
Reagovat
rybicka
Letos také :-)
Reagovat
annah
:-)))))
Reagovat
Kozoroh
Vyhrál s vědomím, že zápas nemusí vyhrát, Novak ho loni jistil. Teď má nůž na krku.
Reagovat
Ereinion
Ty emoce jsou asi trochu přepálené, ale to týmové nastavení k tomu prostě přispívá. Řekl bych, že to tak hráče i více baví, než kdyby tam jen tak seděli několik hodin jak v kině.
Reagovat
FulnekUltras
Však to ke sportu patří na jakékoliv úrovni. Dědci při nohecu vyvádějí mnohdy ještě víc. ;-)
Reagovat
Patik
Ja tomu nerozumiem čo majú všetci s tým umelým síleným a hraným turnajom...a čo ? a vôbec...čo je natom..tenis máme všetci radi máme radi tenistov..sme radi keď ich môžme vidieť na kurte..no nepozrieš si top hráčov keď máš možnosť ? no nech sa tam tešia nech tam skáču ako často to vidíte počas turnajov..kde sa jeden medzi druhým bavia a smejú tešia sa spolu..a vidíte ich aj v inej podobe a nie len ich pokerface po celý zápas..tak to nesledujte veď nikto vás nenúti..ľudia si pozerajú na youtube podobné okamihy aby videli hráčov aj v inom svetle ale keď to majú v priamom prenose pred nosom a ešte lepšie ..tak sa im nepáči.
Reagovat
Fandina
Všeci ne. Mně se tyhle kolektivní turnaje právě proto líbí, že se tam z výhry neraduje jen ten jedinec, případně jeho tým, ale i ostatní hráči. Takže ano. Pro mě jsou tyhle mače top zpestření mezi normálními turnaji, kterých je x a vždycky se raduje jen ten jeden, případně dva v deblu. Tohle je super. Kdo by nechtěl hrát v týmu, který vyhrává a samozřejmě mu radí, fandí a je to super. Já tu psala, že mám obdobnou zkušenost z jednoho zaměstnání. Každý jsme měli svůj kus, čás, soutěžili jsme mezi sebou, kdo bude lepší a pak jsme všichni jako celek soupeřili s jinou společností. A bylo to super společné fandění a podporování se. Upřímné. :-))
Reagovat
Amputace
Mám pro tebe úžasnou radu - začni sledovat kolektivní sporty. To, co popisuješ, budeš zažívat dnes a denně.

Jinak ano, souhlasím s tebou. Je to příjemné zpestření, vhodný a chytře vymyšlený koncept pro exhibici. Navíc to, jak se všichni tváří, že je pro ně vítězství LC otázkou života a smrti, do celého projektu vnáší cosi nevídaného. Ani nedokážu říct, jestli to na mě působí pozitivně nebo spíš trapně. Určitě je nicméně příjemné a tuplem příjemné pro fanoušky, kteří si prošli prakticky celou jejich kariérou, vidět Nadala s Federerem v jednom "týmu". Já bych se vůbec nedivil, kdyby právě spojení těchto dvou legend bylo tou původní ideou, na jejímž základě LC vlastně vznikl.
Reagovat
Fandina
Ale ne, denně to mít nemusím, emoce, to by zevšednělo. Hokej, fotbal, když na to přijde se ráda podívám. A LC se mi líbí, právě kvůli tomu, že je to zpestření proti normálním turnajům. Pořád se hraje individuálně, jen se potom sčítají výhry jednotlivců, jinak je to pořád tenis. Jinak já tenis sleduji právě proto, že si ho můžu sama dojít zahrát. A hlavně proto, že je to podobně individuální sport, jako golf, který jsem hrála i závodně a miluju ho nejvíc. A právě LC je postavený na podobném formátu jako golfový Ryder Cup, Amerika proti Evropě. A to je golfový svátek, když se nejlepší golfisti utkají na tomhle turnaji, vzájemně si fandí, podporují a jejich výsledky se sčítají, podobně jako teď. A jinak je to naprosto individuální sport, nepotřebuješ k tomu ani protihráče. Můžeš chodit hřiště sám a druhý den zase a porovnávat, kdy si co zahrál líp. Takže ano, LC je super proto, že je to tenis, hraješ jako na turnaji, jen se sečítají tvoje výhry s jinými.
Reagovat
Patik
ale to všetko väčšinou len Nadalfans dehonestujú som si všimol..fanúšikovská základňa Nadala to je čo fanúšik to dement..Nadal by bol hrdý na nich..ako majú tam svojeho hráča čo by sa mali tešiť že ho vidia aj mimo iných turnajov v inom svetle radšej to budú dehonestovať lebo to bol nápad Federera a je to peniazoch..vysvetlite mi niekto čo je kto za fanúšika tenisu ktorý si nepozrie takýto turnaj s top obsadením..asi len ten kto sa len hrá na fanúšika..tak nech si radšej pozrú Shanghaj kde príde Rafa s kamennou tvárou na zápas s poloprázdnou tribúnou..a vlastne ani to nie..oni ani nepozerajú Rafove zápasy on pozerajú len zápasy jeho rivala aby mohli hejtovať..úroveň jak hovado..
Reagovat
Fandina
Podle mě je Forehand ..., ale nechce si mi to tu psát, protože mi pak někdo napíše, že ho urážím a nechovám se slušně. A to bych nerada.
Reagovat
Patik
No konkrétne on ..všetci vedia aký je a stále na neho reagujú..tak neviem kto je hlúpejší či ten čo reaguje na hlúposť alebo ten čo tu hlúposť píše..
Reagovat
Fandina
Já se snažím na něj nereagovat, ale někdy to nejde. Vytočí mě. A pak mě to mrzí, že jsem vůbec něco napsala.
Reagovat
annah
Nic nepsat - to je jediný recept. Drž se ho.
Reagovat
Fandina
Jj, u některých příspěvků ani nečíst ... :-DDD
Reagovat
annah
Čtu jen ty, co nemají víc než 5 řádků . I tak to stačí. :-)
Reagovat
Patik
však ale to je zámerom každého hejtera aby proste strhol melu diskusii a poriadne nasral..ty odídeš nahnevaná a on spokojný a kto je potom víťaz ? .to treba dať len ignore..lenže keď on napíše blbosť a ľudia nato reagujú nemá dôvod s tým prespať..to či tu bude existovať záleží len od iných ľudí nie od neho.
Reagovat
annah
Tak tak.
Reagovat
Patik
*prestať
Reagovat
ipko
tak je to na Rogerovi, aby v Ženeve ešte Európu zachránil :)
Reagovat
smazaný uživatel
Daniil Medvedev dosiahol 5. finále za sebou. Vo vlne prehypovaného LC to dnes nikto neocení, ale je to velmi velmi uctyhodný výkon, ktorý može konkurovat minirekordom tych uplne najvacsich legiend..Tento chlapík nemá tendenciu vyhrat GS, ale dominovat a jednym z najvacsich highlightov sezóny 2020 bude pre mna práve jeho výkonnost. Prevazne na hardoch, ale ocakavam ho v druhom tyzdni aj počas letných GS.

Drobným mínusom je o chĺpok vyšší vek (vo feb dosiahne 24r), nez by bolo vhodné na toho ozaj velkeho priekopníka z novej generácie, ale vzhladom na konkurenciu, ktorou sa musí prebíjať je zlahka vyššia veková hranica prirodzeným vyustením.
Reagovat
annah
Neříkal komentátor, proč Kyrgios nehraje? Přišla jsem k zápasu pozdě.
Reagovat
Elip13
Neříkal, buď taktika nebo zranění. Těžko říct
Reagovat
Maarek
Zranění ramene
Reagovat
ipko
inak prečo by mal byť Fritz pre Thiema slabší súper ako Nick? Taylor hral vyrovnanú partiu s Tsitsipasom, Thiema môže v pohode poraziť a potom už bude svet veľmi blízko..
Reagovat
George_Renel
Nadal už musí šetřit síly. Čeká ho nutnost podat životní výkon. Bude muset splnit manželské povinnosti . .-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Fritzek místo Kyrgiose :D
Reagovat
Nola
:D
Reagovat
annah
To jsou teda prekvapka... Cerveni si řekli, že když odstoupil Nadal, tak musí gentlemansky poslat do ringu taky někoho slabsiho. :-)
Reagovat
Elip13
Nick asi ztratil bez Nadala motivaci:)))
Reagovat
Herbert_Hoover
Nebo chatuje s tou bájnou divou, která mu včera zaslepila mysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Přece Federer v Ženevě neprohraje :)
Reagovat
annah
Debl byl senzační! Navzdory tomu, že naši prohráli. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc pěkný

Ale podle Forehanda to bylo nahrané. Chyby, esa, winnery. Všechno je předem domluvené.
Reagovat
Nola
je to exhibicia, nic viac, nic menej, Forehand ma svoj nazor, s ktorym sa viac-menej stotoznujem, nechapem z akeho dovodu je nutne ho za to odsudzovat, hraju tam iba pozvani hraci.... tim sveta ma velmi zvlastne zlozenie, hrac z tretej stovky rebricka, hrac, ktory obvinuje ATP z korupcie, atd....
Reagovat
Herbert_Hoover
Sock je za mě nejlepší deblista světa a znovu to potvrzuje. Může být i mimo top 5000 v singlu a dostal by pozvánku.
Reagovat
annah
Navíc je to velky sympaťák...
Reagovat
Nola
najvacsi sympatak z toho timu je jednoznacne dlhy Janko, tesne nasledovany Shapom, Jack je taky sasko
Reagovat
annah
Jo, Izzyho taky mám ráda, je to od pohledu bezva chlápek. Shapovalova nemusím.
Reagovat
turista
Izzy je fajn. Shapovalov to je něco jako Rublev. Oba namachrovaní.
Reagovat
smazaný uživatel
Takový Nadal vypadá přesně Jako na exhibici. :)

Exhibice to je, ale jsou to profesionální tenisté a nikdo nechce prohrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Není to akce ATP.

Mas jiný nápad na slozeni týmu světa? Nic lepšího není, možná ještě Nishikori, ale ten se do konceptu Johnyho vůbec nehodí, jenom by sedel v koutě tři dny; a to je vse
Reagovat
annah
Je to akce ATP. Od letošního roku je LC v kalendáři ATP.
Reagovat
Kozoroh
A zápasy z LC jsou zařazovány do oficiální H2H.
Reagovat
annah
Ještě by mohli přidělovat i body... Ale to nejde, když tam hraje jen výběr hráčů.
Reagovat
Nola
maly Diego by tam nebol urcite do poctu, ma za sebou skvele vysledky tento rok, Milos tam podla mna nema co pohladavat, USO vynechal presne ako Andersom kvoli zraneniu....
Reagovat
annah
No dyť jo. A Elvise unesli mimozemšťani přece... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Dalsia ovca, čo žerie seno..Ale vzhladom na fakt, že má na čele nalepené meno Los Ovcos Kamilos, naivita nie je prekvapivá..

Kamosko, ty hrás 95% zápasu úplne normálne. Ved o tom to je. Stačí urobit o pol kroka pomalší pohyb v tej správnej výmene, napr 30:30..Musim ti vysvetlovat základne veci, ako v školke..
Reagovat
smazaný uživatel
Maniak, nic víc.

A to tam hraje Nadal a ani to ti nepomůže. Což vypovídá o všem
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal je v tomto kontexte predsa úplne irelevantný.

Bludišťáka z logikého myslenia ti teda udeliť nemožem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak som si pozrel posledné tri fiftíny deblu a rovno to mozem vypnut a ist si pre najblizsí kinedryl, kedze ma z tých "úplne prirodzených emócii, po vyhranom fiftíne v exhibičnom zápase" najma Socka, ale aj Federera, ľudovo povedané naplo.
Reagovat
Nola
Jack sa vyjadril, ze je to pre neho najlepsi vikend v roku, ja mu to celkom verim, hra tuzku cely rok, vlastne uz skoro dva a tu ma 3 vyhrane zapasy behom 3 dni na konte, zarobene na cely rok, tak preco nie....
Reagovat
smazaný uživatel
Hochu ty jsi nemocný stejně, jako ti novináři.

Tenis nejsou jenom GS, vím to já, Nadal, dalších milion fanoušků, ale ty ne.

Ty nemáš rad tenis jako sport, nejsi ani Fanda Nadala. Jsi jenom internetový hejtr Federera, který tomu sportu absolutně nerozumí a když na turnaji nehraje ani Nadal, ani Federer, tak podle mě ani nevíš, ze se nějaký turnaj hraje.
Reagovat
Patik
Chudák príde do témy ktorá ho ako tvrdí vôbec nezaujíma len mu to akože vyhadzuje na facebooku tak sa tomu nedokáže akože brániť a všetci mu tu len nakladajú..
Reagovat
smazaný uživatel
Isteze, ja, novinárska obec a všetci normálne uvažujúci ludia, chápajúci základné tenisové reálie a teda vnímajúci LC najma ako marketingový produkt, ktorý musí byť v prvom rade predaný plebsu, za účelom zisku a budúceho zisku, sú v lese, ale fanatický típek s posterom Federera nad postelou veriaci na Mikulášov má pravdu..
Reagovat
smazaný uživatel
Ne.

Já neříkám, ze to není marketingová akce pro peníze. Ale vidím třetí rok po sobě, ze jeden, nebo druhy chtějí vyhrát.

Ty si myslíš, ze je to cele nahrané a svět ovládaji iluminati. Jsi pomatenec a nic mimo GS pro tebe není tenis, což více méně vypovídá o tvých zájmech.
Reagovat
Amputace
Ty emoce jsou úmyslně přepálené, to přece musí vidět každý. Federer a dokonce ani Nadal takhle běžně nešílí po každém druhém fiftýnu. LC má jistě částečně povahu exhibice, mezi tenisty bezesporu velmi oblíbené pro svůj netradiční formát.
Reagovat
rybicka
Jsou emotivní z přihlížení. Myslím, že když sami hrají, nemohou se současně sledovat jako diváci a být tedy "šílící" :-)
Reagovat
Fandina
Tak teď nevím, ale v hlediště teď provolávalo Tsitsipas. :-))
Reagovat
PetaM
Pojďme mávat pěstičkou, že chlap, co umí jen servis, dokázal doservírovat set :D :D :D Když to nejde silou, tak do toho mlátím ještě větší silou :D :D Super tenis :D :D
Reagovat
PetaM
Sock má dost. Měl by si zajít na elektroterapii, tohle bude minimálně nádor :D
Reagovat
Fandina
To je přetahovaná. Super debl. Doufám, že skončí ve prospěch Rogiiiiiiiho s Tsitsim.
Reagovat
MarcelPersch
Fedův záměr odrovnat unaveneho Rafu se evidentně podařil, tleskám. Kvůli tomu, že byl Roger na zahájení Rafovy akademie, bude muset hrát tenhle sranda turnaj do konce kariéry...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten debl Fedex/Tsitsipas je skoro bez slabiny. Oba skvele servisy, skvele voleje, jisty FH, oba paradni jednorucny BH. Ta predikce 68% na vitezstvi Sock/Isner ored zapasem hodne ustrelene.
Reagovat
Elip13
Ja teda musim pochvalit Socka. Na Laver cupu se pekne probudil a hraje tu fajn tenis.
Reagovat
turista
Konečně.
Reagovat
Herbert_Hoover
Bohužel Sock je nejlepší deblista světa.
Reagovat
Kozoroh
Tak to je škoda. Fedal debl jsem chtěl vidět.
Reagovat
Jan
Včera mě napadlo, jestli před 3. setem v deblu, když tam běželi v té chodbě, neřekl Federer Nadalovi, ať prohrají, aby to bylo do neděle vyrovnanější a napínavější.
Reagovat
EllNino
Tebe napadá leccos, třeba že se Kvitová pořezala sama no :)
Reagovat
Jan
Rozhodně byl ten případ nejasný. čas možná ukáže, kde je pravda.
Reagovat
Fandina
Nejasný jen pro toho, kdo nevěří druhým.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa :)

Je to velký diplomat..Zúčastnil sa, ukázal sa, trochu pofandil, ale dva exhibičné zápasy musia stačit.
Reagovat
EllNino
Proč to kazíš :) je to zbytečný podle mě
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda. Tí, čo máte ten turnaj radi, užívajte si ho.
Reagovat
EllNino
Vidím první zápas dneska, nějak extra to neprožívám ... alerespektuji tenisové hvězdy, legendy i formát, to je asi tak jediné, co mohu dělat :)
Reagovat
peggy
Snad Rafa konečně stačí turnaj mistrů.
Reagovat
turista
Asi ano. Ale Novaka z No1 nesundá. Jeho tělesná schránka má své limity. Hlava by to dala. Nole může být v klidu.
Reagovat
SwissMaestro
Už jako dívák od TV jsem se těšilna zápas Kyrgios - Nadal....mít lístky tak budu neskutečně zklamán :(
Reagovat
annah
Zánět v ruce. Tak to je velké zklamání. Fedal ani zápas Rafy s Gyrosem neuvidíme.
Reagovat
turista
To taky znamená, že žádná honička na sesazení Djokoviče z No1 nebude!
Reagovat
steve79
Tak to je škoda. Zraneni??
Reagovat
Maarek
Rafa právě oznámil, že dnes proti Nickovi nenastoupí.
Reagovat
Maarek
A nenastoupí pochopitelně ani v deblu. S Rogerem bude hrát Stefanos a proti Nickovi nastoupí Dominic.
Reagovat
Petur_Fisk
Čtyřhra Federer,Tsitsipas - Isner, Sock
Následující dvouhra Thiem - Kyrgios.

Bohužel Nadal vůbec nehraje. Ať už čtyřhra s Fedexem nebo duel s Kyrgiosem mohla být velká paráda...
Reagovat
steve79
Ale z Rafy to neuveritelne teklo v prvnim setu s Raoničem.
Reagovat
Mayo
To tie špeciality dr. Fuentesa
Reagovat
steve79
Od 12;15 Federer/Nadal ve ctyřhře. To bude epicke.
Reagovat
Pe3k
Super, těším se.
Reagovat
annah
Největší šlágr celého turnaje.:-) Tentokrát si ho nechali až na poslední den. V Praze hráli v sobotu.
Reagovat
Pe3k
Nadal Kyrgios může být také spica.
Reagovat
tedi
nadal nehraje. ani ctyrhru, ani dvouhru :(
Reagovat
Pe3k
Kk t, bojí se nálože od Gyrose.
Reagovat
smazaný uživatel
Ukázal, ako velmi mu na tom záleží :)

Hádaj, či by pre zánet v ruke, alebo riziko zánetu neodohral ostrý zápas na GS :)
Reagovat
EllNino
nedá se to přeci srovnat s GS ... :) Já myslím, že jako zpestření dokonalá věc, každý si přijde na své
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist