Přátelé: Spojení Moniky a Chandlera seriál znovu nakoplo

Přátelé: Spojení Moniky a Chandlera seriál znovu nakoplo | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Když spolu Chandler a Monika vlezli do postele, fanoušci se div nezbláznili radostí. A místo flirtu začala velká láska.

Podnadpisem jsme si to shrnuli, ale pojďme se na to podívat trošičku podrobněji. Přátelé se odehrávají v New Yorku, ale ve skutečnosti byly jednotlivé epizody natáčené před živým publikem v Los Angeles. V ateliérech vyrostly kulisy bytů, kavárny, ale točily se tam například i záběry, které se odehrávají na fotbalovém stadioně. Na konci čtvrté série však došlo k přesunu do Londýna a zde čistou náhodou začal vztah Chandlera a Moniky.

Rozhodnutí bylo prakticky spontánní. Režisér Kevin Bright navrhl, že by se jedna epizoda měla natočit v Londýně, jelikož tomu aktuální dění v seriálu nahrávalo (Ross se ženil s Britkou). David Crane, tvůrce seriálů dodává, že se jednalo o skutečnou výzvu, protože museli přizpůsobit tamní kulisy, když mimo jiné potřebovali například scény z kostela. Co je ovšem na celém natáčení v Londýně zajímavé je to, že natáčeli záběry pro jednu epizodu hned třikrát. Jednak kvůli tomu, že byli v Londýně, takže „proč ne,“ jak říká David Crane, ale možná to spíše bylo kvůli úspěchu postelové scény Chandlera a Moniky.

Živé publikum totiž pokaždé reagovalo s velkým pokřikem a jásotem a to, co slyšíte ve finální verzi je údajně pouhá třetina délky toho, co slyšeli tvůrci v Londýně. Původně nebylo plánováno, že by Chandler a Monika skončili spolu, ale když tvůrci viděli fanouškovské pobláznění, rozhodli se, že nepůjde jen o jednodenní záležitost, ale že na tomto základu vybudují vztah napříč seriálem, což seriál do jisté míry oživilo a nabídlo to zajímavé pokračování příběhu.

Postelovou scénu si můžete připomenout ve videu níže.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu