Borhyová o plánech do budoucna: Třetí potomek se Smečkou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Borhyová o plánech do budoucna: Třetí potomek se Smečkou?

Lucie Borhyová a Michal Smečka
Lucie Borhyová a Michal Smečka (Lenka Hatašová/ Profi media.cz)

Lucie Borhyová (41) své soukromí úzkostlivě tají a nerada ventiluje ven, co se právě v jejím osobním životě děje.  Přestože vztah s Michalem Smečkou (30) stále nepotvrdila, přestala se s ním na veřejnosti skrývat a promluvila o třetím dítěti.

Přestože je ve své práci velmi úspěšná, po osobní stránce už to tak slavné není. Po boku moderátorky se objevili čtyři muži, a ani jeden ji nedovedl až k oltáři. Ze dvou vztahů má však krásné děti. Desetiletého syna Lucase má s řeckým podnikatelem Nikem Papadakisem a pětiletou dcerku Lindu s moderátorem Michalem Hrdličkou.

V současné době Borhyová září po boku brněnského podnikatele Michala Smečky, se kterým randí už od září 2016. Podle webu Extra.cz by se dokonce moderátorka nebránila dalšímu dítěti. Nechávám tuhle otázku otevřenou. Uvidíme, co mi osud nadělí,“ prozradila.

„I v předchozích vztazích jsem se snažila nechávat si tyhle věci pro sebe, ale protože jsem známá osobnost, tak se to vždycky nějak provalilo. Nechci spojovat soukromí s prací. Nic netajím, ani k tomu nemám důvod, ale na druhé straně to nechci křičet do světa,“ svěřila se dle webu Extra.cz Borhyová.

 Lucie Borhyová prozradila: Tajné dohody s otci jejích dětí Hrdličkou a Papadakisem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
13. 7. 2020 • 16:46

Souhlas se všema na diskuzi A zas je zapnutá cenzura u Safarky nesmíte napsal že není krásná !!

-bello-
24. 9. 2019 • 03:28

Takový kecy! Je vidět vidět, jak je blbá! A prej si věci soukromí nechává pro sebe.Jen Hrdličku cpala do objektivu bulváru 5 x denně !

alexa-lexa
23. 9. 2019 • 08:36

Tj tohle je opravdu vypatlaná slepice!!! Takovou nánu, aby pohledal!! Chtít si pořídit třetího parchanta s třetím chlapem, tak to může chtít opravdu jen totální ***!! Je opravdu pitomá až na půdu mrakodrapu!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.