Už samotná Coco Chanel řekla, že parfém je neviditelný, ale nezbytný a nenahraditelný módní doplněk. Avizuje, že žena přichází, a připomíná, když už odešla. Proto jsme se za redakci rozhodli připravit pro vás top pět nejnovějších vůní, které by se vám mohly líbit a podtrhnout vaši osobnost. 

Yves Saint Laurent Libre

„Libre“ znamená svoboda. Pokud milujete lehkost a nevázanost, tak je pro vás tato vůně ta pravá. Základem parfému je ambra, srdcem vanilka a hlava je složená z květů pomeranče a levandule. Flakon je nápaditě ozdoben zlatým řetízkem a černým zešikmeným uzávěrem.

Paco Rabanne Lady Million Empire

Velmi vyzývavá a opojná vůně, která se hodí k sebevědomým ženám, jež se nebojí riskovat a jdou si za cílem. Lady Million Empire je květinovo-ovocná chypre vůně, která je založena na bílém pižmu, brandy a exotické pačuli. Hlavu tvoří červený rybíz, olej neroli a pomeranč. V srdci parfému je magnólie, mirabelka, pomerančový květ a vonokvětka.

Armani Sì Fiori

Patříte spíše k éterickým bytostem? Tak řekněte „ano“ jemné, parfémované vodě Armani Sì Fiori ve starorůžové lahvičce, která je postavená na květinách. Hlava je kombinací černého rybízu a mandarinky. Elegantní nádech dává vůni bílé pižmo a vanilka. Srdcem italského parfému je pak esenciální olej neroli a růže.

Armani Emporio In Love With You

Z této ovocno-květinové vůně přímo srší hluboký milostný cit a smyslnost. Jedná se o směs černých třešní, černého rybízu, malin, sladké vanilky, exotické pačuli a kosatce, doplněné o arabský jasmín, růži a orientální davanu.

Bottega Veneta Illusione

Poddejte se opojení smyslů a podpořte svou eleganci a sexualitu luxusní květinovo-dřevitou parfémovanou vodou Bottega Veneta Illusione. Hlavu této vůně tvoří bergamot a černý rybíz. Sladké srdce je směsicí fíku a pomerančového květu. Směsici pak dokresluje olivovník s fazolí tonka.

autor: -tya-

foto: pixabay.com/ Mareefe, notino.cz

Redakce magazínu ŽENY DÍVKY.