I když to málokdo čekal, tak Kateřina Brožová je zatím největším a velmi příjemným překvapením v šesté řadě show Tvoje tvář má známý hlas. Je přirozená a překvapuje různými polohami ve zpěvu. Pobavila coby rapper Snoop Dogg nebo jako sexy diva Rita Ora.

Poslední vystoupení v masce zpěvačky Macy Grey jí zajistilo vítězství. Porota nešetřila chválou a Janek Ledecký popustil uzdu své fantazie.

"Já teda kdybych mohl mít doma bronzovou sochu nahatý Káči Brožový, tak já bych byl úplně spokojený,“ řekl porotce Janek Ledecký hned poté, co dozpívala. Nadšený byl také z toho, jak hit I Try zazpívala. „Strašně ti to takhle sekne, to jsme nikdo nečekali, tohle je teda opravdu luxus. Já jsem čekal, jak ten svůj sameťák nakřápneš tou cestou k Macy, což se ti teda povedlo, bylo to úplně nádherný,“ dodal Ledecký.

"Jsem šťastná jak blecha a potlačuji slzičky. Opravdu jsem nečekala, že vyhraji. Tahle nádherná částka (50 tisíc korun) poputuje do Nadačního fondu Slunce pro všechny, jehož patronkou jsem už několik let, z čehož mám velkou radost,“ řekla krátce po svém vítězství herečka.

Třetí díl přilákal k obrazovkám 700 tisíc diváků a skončil za seriálem Temný kraj (754 tisíc) na druhém místě.

VIDEO: Kateřina Brožová rozhodně není na ocet! Má už za Soukupa náhradu?

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Brožová rozhodně není na ocet! Má už za Soukupa náhradu? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
24 fotografií