InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotbal: Milevská mladší přípravka utrpěla až v neděli první letošní porážky

MILEVSKO – Od vítězství k vítězství dosud kráčeli mladší přípravkáři FC ZVVZ Milevsko jak v okresním přeboru Písecka, tak v krajském přeboru Jihočeského kraje. Poprvé narazili až uplynulou neděli před domácími fanoušky, kde v rámci krajského přeboru vyzvali doposud nejsilnější protivníky – FC MAS Táborsko a FC Písek. „Zejména Táborsko bylo o poznání lepší než my. Tentokrát jsme nepodali dobrý výkon – báli jsme se a neběhali. Na lepší výsledek jsme tedy ani nemohli pomýšlet,“ přiznal trenér Jan Kozák, který má mladší přípravku A ročníku 2011 společně s Liborem Šimákem a Ondřejem Jordánem. Mladší přípravku B ročníků 2012 a 2013, která s fotbalem de facto začíná, trénuje kouč Miroslav Strnad.

„Když pominu dnešní zápasy, jsme s dosavadní sezonou nadmíru spokojeni. V okresním přeboru jsme vyhráli všechny čtyři utkání rozdílem třídy a v kraji už se nám podařilo porazit Meteor Tábor, Lokomotivu České Budějovice, Blatnou nebo Veselí nad Lužnicí," vyjmenoval Kozák. Po nedělních prohrách tak mají jeho svěřenci v krajském přeboru bilanci čtyř výher a dvou porážek, na okresním poli dosud jen vítězí. „Bylo by příjemné okres vyhrát, ale rozhodně to není naše priorita. To bychom pak hráli na šest nejlepších lidí, ale my chceme točit všechny. Naší prioritou je, abychom některé z kluků za pár let viděli v dresu milevského áčka," zdůraznil Jan Kozák. Své zápasy krajského přeboru v neděli odehráli také starší přípravkáři, kteří na své soupeře rovněž výsledkově nestačili. Zápasy se hrají vždy na dvou polovinách souběžně a výsledky se sčítají.

Nedělní výsledky v krajském přeboru
Mladší přípravka: Milevsko – Táborsko 2:27, Milevsko – Písek 4:11.
Starší přípravka: Milevsko – Táborsko 6:22, Milevsko – Písek 8:33.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace