InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Bohumil Melichar: Normalizační zpravodajství – komentované pásmo dobových reportáž

    Úterý 23.4 17:00 - Muzeum Středního Pootaví, Strakonice

  • Klub deskových her

    Úterý 23.4 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevsko famózním přímákem Komárka sestřelilo Lom

MILEVSKO – Fotbalisté Milevska se po první porážce v sezoně na hřišti Českého Krumlova propadli tabulkou do její horší poloviny a v neděli potřebovali nutně bodovat. Do města vzduchotechniky dorazil ambiciózní Lom u Tábora, který se sice opět pohybuje v horních patrech přeboru, ale na suverénní výkony z loňského ročníku zatím také nenavázal. Nadprůměrné utkání krajského přeboru mohlo dopadnout jakkoliv na obě strany – Lom se ujal dvakrát vedení, podruhé to bylo po smolném „vlastenci“ Martina Hejla z 57. minuty. Pak měli hosté ještě vyloženou šanci odskočit na rozdíl dvou branek, ale pojistku trestuhodně odmítli a možná tak trochu urazili fotbalového boha. V 79. minutě totiž posadil Volf krásným centrem balon na hlavu Bardy a obrat domácích dokonal o dvě minuty později Josef Komárek.

Hrdina zápasu svým druhým gólem z přímého kopu vymetl pavučiny z Chylíkovy svatyně a nasměroval Milevsko k cennému vítězství. V infarktovém závěru ještě vzduchotechnici mohli o body přijít, ale Jan Šimák v 87. minutě orazítkoval z přímého kopu tyč a po následném závaru hlavičkoval Vysušil pro změnu do břevna – 3:2. V příštích kole zajíždí Milevsko na hřiště Dražic.

Neděle 22. září
FC ZVVZ Milevsko – TJ Lom u Tábora 3:2 (1:1). Branky: 31. a 81. Komárek, 79. Barda – 20. Neužil, 57. vlastní (Martin Hejl). Rozhodčí: Peterka – Krčín, Přibyl. DFA: Jiří Urban. ŽK: 2–2 (J. Kosobud, Barda – Chotovinský, Balogh). Přihlíželo 99 diváků.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace