Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Metalového bubeníka Michala (†41) zabili na kole: Řidič ujel, kolo někdo ukradl

Srazil bubeníka a ujel: Mrtvého Michala teď oplakávají!
Srazil bubeníka a ujel: Mrtvého Michala teď oplakávají!  (Autor: Facebook)
Autor: VaB, kaj - 
23. září 2019
16:31

Usměvavý, přátelský a ochotný. Tak přátelé popisují svého mrtvého kamaráda Michala Cichého, kterého v Ostravě v pátek 20. září na kole někdo srazil a ujel. Byl to vášnivý a výborný bubeník, příští rok měl se svou kapelou hrát v Jižní Americe. 

„Je nemožné vyjádřit, jak se cítíme,“ píší kolegové z hudební skupiny Carnal Diafragma. „Byl to skvělý chlap a vynikající bubeník, vstupoval do historie grindcore (agresivní styl hudby – pozn. red.) se svými kapelami,“ dodávají. 

V roce 2001 vypustil Michal do světa své první album a roku 2019 se připojil ke skupině Carnal Diafragma. „Bylo pro nás ctí hrát s ním. Před třemi týdny jsme hráli první a poslední koncert na Slovinsku, měli jsme velké plány. Příští rok budeme hrát v Jižní Americe. On už nikdy…,“ stojí ve vyjádření skupiny.

Lidé pod facebookovými příspěvky Michalovu smrt oplakávají. „Hrozná událost, neuvěřitelná ztráta,“ píše jedna z komentujících. „Dop*dele, fakt? Co se stalo?“ ptá se jeden z nich. „Srazil ho nějaký hajzl autem, když jel na kole a ujel,“ odpovídá mu Monika. 

„Ostravští kriminalisté prověřují veškeré okolnosti týkající se nehody cyklisty, který byl v pátek v noci nalezen na komunikaci bez známek života. Muž (41let) jel na jízdním kole v pátek 20. září 2019 ve 23:30 hodin v Ostravě - Radvanicích po ulici Těšínské. V místě klesání komunikace, ze směru od ulice Nad Kaplí k ulici Na Štěpnici, byl u jednoho z domů nalezen zraněn, bez známek života. Jízdní kolo na místě nebylo,“ potvrdila Blesk.cz policejní mluvčí Soňa Štětínská.

„Kriminalisté se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při zjištění dalších informací k nehodovému ději a současně kolu. Apel je směřován nejen projíždějícím motoristům, ale také osobám nacházejícím se v místě kolize nebo v jeho blízkosti v uvedené době. Současně policisté pátrají po jízdním kole značky MAXBIKE, které mělo název značky na samotném rámu, přičemž rám byl černý v kombinaci se žlutou barvou,“ dodala mluvčí s tím, že jakékoliv informace k případu mohou případní svědci sdělit policii na lince 158 či na čísle 974 726 273.

Xaverox ( 25. září 2019 09:42 )

Chcípni co nejdříve zku.vysyne.

Pulkin1 ( 23. září 2019 20:18 )

To je hnus jak jsou lidé hnusný zabije člověka ujede a ještě mu nějakém cigos úhradě kolo.Proto ze v Ostravě krom horníků žiji jwn cikáni. Tam je to údaje takový menší Chanov nebo Most

Amant ( 23. září 2019 17:28 )

Kolo už nepotřeboval. Novému majiteli jistě ještě poslouží.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání