Trápící se Ústí jde na Porubu s dvěma zajímavými posilami

Foto: Lubomír Tesař, lhkjestrabi.cz

Ústí nad Labem hlásí zajímavé posily, už v dnešním domácím střetnutí s Porubou mu pomůžou brankář Jan Růžička a obránce Daniel Krejčí. Slovan to uvedl na svém Facebooku.

Dvaadvacetiletý Jan Růžička chytal na severu Čech už v sezoně 2017/18, takže se vrací do známého prostředí. Na rozdíl od o pět let staršího Daniela Krejčího, který bude v ústeckém dresu debutovat.

Krejčí, který hrál extraligu za Slavii, Třinec či Karlovy Vary se v uplynulém ročníku vydal z Prostějova k našim východním sousedům. Ročník dohrál v Trenčíně, kde v 34 utkáních zazářil 21 body (5+16).

Někdejší mládežnický reprezentant má s druhou nejvyšší českou soutěží nemalé zkušenosti – kromě Prostějova ji hrál i za Havlíčkův Brod, Most, Beroun, Kladno, Litoměřice, Benátky a Karlovy Vary.

Růžička, který v Mladé Boleslavi kryje záda Gašperu Krošeljovi, má v první lize na kontě zatím 21 startů. Dvanáct z nich zapsal ve Slovanu, jeden u Bruslařů a osm v uplynulém ročníku za Slavii Praha.

Pomůžou posily zlomit trápícímu se Slovanu sérii čtyř porážek?

Foto: Jan Pavlíček, bkboleslav.cz

Soupiska HC Slovan Ústí nad Labem

Brankáři:
Martin Volke, David Stahl, Petr Hamalčík, Jan Růžička.

Obránci:
Vladimír Brož, Martin Zdvořáček, Dominik Málek, Matěj Hes, Lukáš Zukal, Erik Mareš, Adam Zich, Václav Veber, Jakub Müller, Matyáš Zelingr, Daniel Krejčí.

Útočníci:
Václav Krliš, Jaroslav Roubík, Jiří Severa, Ondřej Procházka, David Merta, Tomáš Vildumetz, Petr Maršoun, Martin Tůma, Pavel Kordule, Jakub Wojnar, Pavel Gottfried, Ondřej Bláha, Martin Bláha, Matyáš Filip, Jan Havel, Adam Kalaj, Tomáš Pšenička, Daniel Kružík, Antonín Melka.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz