Mustang smrti u Špindlu: Zemřel generál tajné služby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mustang smrti u Špindlu: Zemřel generál tajné služby!

Tragickou nehodu u Špindlerova Mlýna údajně nepřežil zástupce šéfa vojenského zpravodajství Milan Jakubů (†49).
Tragickou nehodu u Špindlerova Mlýna údajně nepřežil zástupce šéfa vojenského zpravodajství Milan Jakubů (†49). (Facebook: Hasiči města Špindlerův Mlýn (JPO II))

Tragickou nehodu u Špindlerova Mlýna údajně nepřežil zástupce šéfa vojenského zpravodajství Milan Jakubů (†49)! Zemřel poté, co do jeho škodovky narazil sportovní vůz. Jeho řidič údajně tajně závodil.

Podle serveru Tn.cz při tragické srážce zemřel zástupce ředitele vojenského zpravodajství. Ten byl s hodností brigádního generála jedním z nejvýše postavených mužů české armády. K nehodě došlo v sobotu v Krkonoších. Vojtěch Ch. (30) jel ve Fordu Mustang od Vrchlabí směrem na Špindlerův Mlýn a v pravotočivé zatáčce se v protisměru čelně střetl s rapidem. Jeho řidič zemřel na místě, spolujezdkyni (47) záchranáři převezli vrtulníkem s těžkým zraněním do nemocnice. S lehkým zraněním skončili v nemocnici i řidič mustangu a jeho spolujezdec (12).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.