Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla hvězdou předchozích muzikálů, které se uváděly v divadle GoJa Music Hall. Po Fantomovi opery a Plesu upírů se ale už na jeho prknech přestala objevovat. Nové dílo, velkolepou Čarodějku, už Michaela Gemrotová (38) sledovala jenom jako divačka a tleskala svým bývalým kolegům, hlavně pak Elis Ochmanové jako Elphabě, s níž se potkávala právě už v Plesu upírů.

"Jsem sama překvapená, jak moc jsem nervózní, ale všem moc držím pěsti. Vždyť jsem tady jako doma a je to pro mě, jako bych se šla podívat na svoje odrostlé dítě," svěřila dojatě Míša, která dorazila ve čtveřici s kamarádkami, s nimiž se navzájem načančaly.

"Říkaly jsme, že vyrážíme jako Sex ve městě," smála se Gemrotová, které to opravdu velmi slušelo. Měla jedny z nejkrásnějších šatů na premiéře. "Tyhle krásné šaty mám od své oblíbené návrhářky Petry Brzkové, už ani nemusím chodit na zkoušky, jak mě má v oku. Těším se, že mi bude šít šaty i na slavnostní udílení cen Thálie," pochvalovala si Míša, která je na tuto prestižní divadelní cenu nominovaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám