ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 18649 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

The Rasmus ohlásili turné. Předskakovat jim budou Eddie Stoilow

0 jsk 24.9.2019

Je to už patnáct let od vydání nejúspěšnějšího alba finské kapely The Rasmus s názvem Dead Letters. Na desce se objevily hity In The Shadows nebo First Day of My Life, které skupině vynesly úspěch. Muzikanti se tedy rozhodli toto jedinečné výročí oslavit ve velkém. Poslední zářijový den zahájí v německém Hamburku evropské turné, které zakončí 1. listopadu v Moskvě. Ve čtvrtek 24. října The Rasmus v čele se zpěvákem Laurim Ylönenem zavítají do Velkého sálu pražské Lucerny. Devatenáct zastávek turné absolvují také čeští Eddie Stoilow, kteří budou kapele předskakovat.

Těsně před zahájením turné svým fanouškům The Rasmus darují remake své největší pecky In The Shadows. O novou verzi hitu se postaral belgický DJ a producent Lost Frequencies. Jeho tracky se těší velké oblibě a na Spotify mají přes miliardu streamů.

„Snažil jsem se vytvořit mix mezi rasmusovským heavy rockem, jejich melancholickým zvukem a mojí elektronickou tvorbou,“ říká Felix De Laet alias Lost Frequencies. „Zkoušel jsem to poprvé zahrát na hlavní stagi festivalu Tomorrowland a byl to naprosto úžasný zážitek! Lauri má hlas plný emocí, skvěle zapadá do mých DJ setů a stal se vrcholem vystoupení. Nemůžu se dočkat, až budu moci tuto verzi písně sdílet se všemi.“

Příznivci této finské partičky si mohou pořídit také nově vydanou deluxe edici CD/LP/DA jejich nejprodávanějšího alba Dead Letters.

The Rasmus, Lost Frequencies – In The Shadows