Zbrojovka zatím ke změně trenéra nesáhla, ale současné brněnské klima určitě není ideální

Zbrojovka zatím ke změně trenéra nesáhla, ale současné brněnské klima určitě není ideální

Byť se v kuloárech spekulovalo o tom, že by mohl být brněnský trenér Pavel Šustr po nedávné prohře s Vysočinou Jihlava (2:3) odvolán, realizační tým Zbrojovky zůstal ve stejném složení i tento týden. Když tedy nebudeme počítat Richarda Dostálka, jenž ho doplnil jakožto kouč juniorského mužstva.

Pravda je však taková, že se jednom z favoritů na postup vstup opět nepovedl a díky pouhým třem výhrám z devíti zápasů se právě teď krčí na sedmé pozici s desetibodovou ztrátou na vedoucí Pardubice.

I proto server idnes.cz nabídl dva možné nástupce. Jedním z nich byl stratég Vítkovic Jiří Balcárek. "Nikdo z Brna mi nevolal, ale nejsem s nikým v kontaktu. Žádný vývoj tahle věc nemá," sdělil stejnému médiu kouč, jenž už byl s Brnem spojován v minulosti.

Tím druhým měl být Miloslav Machálek z konkurenční Líšně, která je ve druhé lize nováčkem, ale překvapila a je na průběžné páté pozici. "Přiznám se vám, že jsem jako ve zjevení. Tyhle zprávy o odvolání Pavla Šustra jsou podle mě nechutné. Nezajímám se o fámy o Zbrojovce, máme svých starostí dost," vzkázal portálem idnes.cz citovaný kormidelník.

Tým, který se spoléhá na Pázlera, Vaňka i Mageru, narazí v příštích sedmi dnech na Hradec Králové (sobota) a Jablonec (úterý, třetí kolo MOL Cupu). Minimálně v prvním případě potřebuje brát body, aby se odstup na špičku ještě nezvýšil.