Soutěžní odpoledne přilákalo na Střelecký ostrov stovky dětí
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Zábavné odpoledne plné soutěží si užily děti v neděli na Střeleckém ostrově v Litoměřicích. Konala se zde akce s názvem "O dopravě hravě zdravě", jež je součástí projektu Evropský týden mobility.

Na příchozí čekala například lezecká stěna, jízdy na koni, slepecká dráha, handbike trenažer, malování na obličej, stanoviště městské policie či zvířátka z Adélčina dvorečku a mnoho dalšího. Odpoledne zakončil koncert dua Pavel Houfek a Kateřina Rousová. "Kartičku účastníka odevzdalo 136 dětí, zapojilo se jich ale výrazně více. Myslím, že se odpoledne vydařilo, k čemuž přispělo i krásné počasí a příjemné prostředí Střeleckého ostrova," zhodnotila letošní ročník Irena Vodičková, koordinátorka Zdravého města Litoměřice. Děti odcházely z akce nadšené. "Nejlepší byla slepecká dráha. Bylo to docela těžké," zhodnotila desetiletá Janička.

Letošní Evropský týden mobility v Litoměřicích zakončí MTB tour České středohoří v neděli 29. září. Jsou připraveny trasy pro děti, ženy i muže o různých vzdálenostech, startuje se v 9 hodin z Mírového náměstí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru