Agents of S.H.I.E.L.D.: Ming-Na Wen věří, že se postavy ze seriálu ještě podívají do Marvel filmů

Agents of S.H.I.E.L.D.: Ming-Na Wen věří, že se postavy ze seriálu ještě podívají do Marvel filmů | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 30 obrázků
Představitelka Melindy May je přesvědčena, že i po konci seriálu se s postavami ještě uvidíme. 

Seriál Agents of S.H.I.E.L.D. je součástí marvelovského filmového universa, což nám bylo několikrát jasně ukázáno (například tím, že se v seriálu objevil Nick Fury, Maria Hill nebo Lady Sif). Ale spíše platí to, že Agents of S.H.I.E.L.D. odkazují na marvelovské filmy, zatímco marvelovské filmy na seriál příliš ne. 

Agenti S.H.I.E.L.D.: Poslední série je hotová, herci se loučí
 

To se příliš nelíbí představitelce Daisy Johnson/Quake Chloe Bennet, která v minulosti naznačila, že ji mrzí, že postavy z Agentů nedostávají šanci v marvelovských filmech. Její kolegyně ze seriálu Ming-Na Wen, která hraje Melindu May, je ale v tomto ohledu optimistická: "Marvelovské postavy... ty nikdy skutečně nezmizí, takže jsem si jistá, že někdy v budoucnu nastane situace, kde budu muset přivést zpět reinkarnaci agentky May."

Je pravda, že by si postavy ze seriálu zasloužily ve filmech alespoň cameo. Přece jen jde o aktuálně nejdéle běžící marvelovský seriál. Příští rok se dočkáme poslední sedmé řady, která bude mít třináct epizod. Poslední řada už je dotočena a podle herečky to bylo: "Hořkosladké, protože jsme se za za těch několik let stali jednou velkou rodinou." Dobrou zprávou na tom, že víme o konci seriálu s tak velkým předstihem, je to, že měli tvůrci čas připravit kvalitní zakončení a zdá se, že to zvládli. O poslední scéně herečka prohlásila: "Je to výborné finální zakončení."

Aktuálně není známo, kdy přesně poslední řada odstartuje, ale bude to někdy v létě příštího roku.

Seriál pojdnává o tajných agentech ze světa Marvelu, které jsme poprvé potkali v celovečerních filmech a následně dostali valstní seriál, kde týden co týden bojují s rozmanitými komikosvými hrozbami. Showrunnery seriálu jsou Jed Whedon a Maurissa Tancharoen. Obsazení tvoří Clark Gregg, Ming-Na Wen a Chloe Bennet.

Zdroj: MCUExchange

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu